La conferința de presă Sony E3 2017, compania a anunțat că un remake (sau o versiune remasterizată) a jocului de aventuri iubit Shadow of the Colossus este în lucru pentru PS4. Este programată pentru lansare la începutul anului 2018.

Acesta a fost anunțat cu un trailer frumos de joc care arată cât de departe au apărut vizionările jocurilor video de la epoca PS2. Jocul apare de pe video pentru a avea multe dintre loviturile sale grafice și de performanță egalează, în plus față de sporting destul de revizuire în aparență.

Dar tot ce îți amintești de joc este încă acolo: Colossi, explorare, Wander, și Argo calul. Dar după ce jucați acest lucru, presupun că nu veți putea reveni la original. Sony nu a spus nimic despre remake, așa că nu știm cât de extinse sunt schimbările. Dar vă vom aduce la cunoştinţă absolut toate informaţiile pe care le aflăm în zilele următoare despre joc. Este în curs de dezvoltare la Bluepoint Games, care a lucrat anterior la Uncharted: Colecția Nathan Drake.

Acesta nu este primul makeover pe care Shadow of the Colossus a primit-o; O versiune actualizată a fost lansată pe PS3 în 2011.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte