Enermax Squa RGB

Shadow Complex Remastered, noua versiune a side-scroller-ului din 2009 de la Chair Entertainment, va fi lansat pe Steam și PlayStation 4 în luna mai, a anunțat dezvoltatorul azi.

Jocul a fost lansat deja pentru Xbox One miercurea aceasta. Versiunea pentru PC a apărut în decembrie 2015 și poate fi achiziționată azi de la Epic. A fost gratis pe PC până pe 31 decembrie, dar acum e la prețul de 15$.

Shadow Complex Remastered

Noua versiune de Shadow Complex vine cu tot conținutul original din 2009, dar cu grafici îmbunătățite și câteva mecanici noi de luptă. De asemenea, mai sunt și noile realizări și Master Chalenges de deblocat.

În mare, jocul oferă 10 ore de gameplay, conform descrierii oficiale.

„Aducerea Shadow Complex unei audiențe mai mari de gameri de pe multiple platforme a fost întotdeauna scopul nostru la Chair Entertainment”, a declarat directorul co-fondator Donald Mustard în luna decembrie a anului trecut. „Suntem foarte fericiți de a prezenta noua versiune fanilor, fie noi sau vechi, cât și pentru oportunitatea oferită de a face mult mai multe în universul Shadow Complex.”

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte