Asrock

Cel de-al doilea episod al primului DLC: Legacy of the First Blade va fi lansat pe 15 ianuarie. Continuând povestea din primul episod, în cea de-a doua etapă jucătorii ajung să investigheze o blocadă inițiată de Order of the Ancients din jurul orașului port Achaia. Pentru a avea acces la cel de-al doilea episod, jucătorii trebuie să fi terminat primul episod, Hunted, să fi terminat misiunea Naxos în capitolul 7 din povestea principală și să fi atins nivelul 28 în joc.

Cel de-al patrulea și al cincilea episod din DLC-ul gratuit, „Lost Tales of Greece”, numite respectiv  “The Daughters of Lalaia” și “A Poet’s Legacy”, vor fi și ele disponibile în ianuarie. Pentru a porni “The Daughters of Lalaia”, jucătorii trebuie să se asigure că au ajuns la capitolul 5 din povestea principală și se află în regiunea Phokis. Prima călătorie este numită „The Village” și vă recomandăm să aveți un nivel minim de 13. Pentru a începe “A Poet’s Legacy”, jucătorii trebuie să ajungă la capitolul 5 din povestea principală și să se îndrepte spre regiunea Boetia. Prima misiune este numită “Praxilla’s Admirer” și vă recomandăm să aveți un nivel minim 34.

Avem și un nou ciclop, Arges, cunoscut drept Bright One, și dacă îl învingem primim o armă legendară: Ciocanul lui Hephaistos. Îl găsim pe o insulă vulcanică în Angry Caldera of Arges. Nivelul recomandat pentru luptă este 50.

De asemenea, sunt introduse și noi iteme în joc: The Dionysos Pack care conține un set de unelte, o montare și un pumnal legendar. Ca întotdeauna, acest pachet va fi disponibil în magazin și la Oikos, iar spre sfârșitul lunii vom avea și Athena Character & Naval Pack. Noua actualizare va aduce la joc una dintre cele mai solicitate caracteristici: setarea Level Scaling. Accesați meniul de opțiuni pentru al găsi; de acolo jucătorii vor putea să personalizeze modul în care dușmanii se vor schimba pentru a se adapta nivelului caracterului. Opțiunea nu va fi disponibilă în modul Nightmare. Două niveluri noi vor fi adăugate la Ladder Mercenary și un nou vânzător va fi adăugat la joc. Atelierul lui Hephaistos se găsește în Peștera Myson din regiunea Malis.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte