Enermax Starryfort SF30

Daedalic Entertainment, unul dintre, dacă nu cel mai bun studio German de producție și jocuri pentru PC, se implică în concursul nostru, aducându-vă primele premii săptămânale. Veți putea câștiga duminică cele mai recente trei jocuri lansate pe Steam de Daedalic și puteți acumula 10 intrări suplimentare în concurs, urmărind acțiunile specifice pentru aceste jocuri.

2000px-Daedalic_Entertainment_eng.svg

Titlurile menționate sunt:

Shooting Stars!

ShootingStars_01_en

Shooting Stars este o abordare colorată și veselă a stilului clasic bullet hell, în care va trebui să distrugi extratereștrii deghizați în superstaruri, pisici și lasere cu formă de curcubeu. Printre inamici se numără Justin Belieber, PewDerPie, Kanye East, Han so low și mulți alții.

Bounty Train

Pregătește-te să cucerești vestul sălbatic pe trenuri! crează-ți propriul tren, echipează-l, caută și asamblează o echipă puternică și călătorește prin Vestul Sălbatic. Supraviețuiește folosindu-ți eficient resursele și transportând bunuri și pasageri. problemele apărute pe drum pot fi rezolvate în Bounty Train prin diplomație, violență sau mită. Alegerea este a ta!

Valhalla Hills

Valhalla Hills este un joc de strategie în stilul tradițional, unde jucătorii vor conduce proprii lor eroi Vikingi, până în vârful munților, unde un portal magic îi poartă spre Valhalla. Dar pentru a reuși acest lucru, Vikingi trebuie să facă mai întâi un singur lucru: să supraviețuiască. Jucătorii înfuntă provocări în numeroase regiuni muntoase nu prea prietenoase cu aceștia, trebuind să găsească o cale spre vârf. Cum Vikingii nu vor supraviețui foarte mult în teritoriu, jucătorii trebuie să aibă grijă de aceștia, să-i protejeze, să-i îmbrace, să-i hrănească cât să-i și ajute împotriva animalelor sălbatice dar și a localnicilor fantomatic. Vikingii cu o gândire proprie, tind să aibă o vedere mai bună asupra obiectivul acestora, așa că depinde de jucători să le ofere tot ce este necesar.

 

Intrați acum în concurs pentru șansa de a câștiga unul din cele trei jocuri și multe altele!

SteamGames.Ro și JocuriMOCA SPRING GIVEAWAY

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte