Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Eroul cu numărul 31, adică Sigma, și-a făcut apariția pe Public Test Realm, ceea ce înseamnă că jucătorii de pe PC pot acum testa noul tank. Sigma, ca și personaj, este un om de știință a cărui experimente i-au dat puteri gravitaționale și simultan, pagube la nivelul creierului. După ce a fost închis și studiat, Talon l-au eliberat și îl folosesc drept o armă.

Sigma este un tank care se bazează pe folosirea scuturilor pe câmpul de luptă. Iată în ce constă kitul lui de abilități:

  • Hyper Spheres: Sigma are ca atac primar două sfere gravitaționale pe care le aruncă, creând o implozie la scurt timp.
  • Experimental Barrier: Sigma aruncă un scut plutitor cu HP de 1500 în direcția aleasă, pe care îl poate retracta oricând.
  • Kinetic Grasp: Oprește în aer proiectilele îndreptate spre el și le convertește în scut pentru el.
  • Accretion: Sigma creează un bolovan și îl aruncă la un inamic pe care îl aruncă pe jos pentru scurt timp.
  • Gravitic Flux (Ultimată): Sigma se ridică în aer, manipulând gravitația dintr-un cerc marcat pe pământ, în care îi ridică și apoi îi trântește la pământ pe inamici.

Sigma nu are abilități de deplasare, precum D.va sau Winston; în schimb, puterile lui vin din manipularea câmpului de luptă din jur. Scuturile lui sunt ca și ale lui Reinhardt sau Orisa, cu excepția faptului că le poate controla direcția și poziția mai eficient. În plus, el excelează la choke points, unde poate ridica scuturi ca apoi să încurce eroii ofensivi.

Skinurile și elementele cosmetice ale lui Sigma vor apărea pe PTR înainte de a fi lansat pe serverele live. Ne putem aștepta la adăugarea unor interacțiuni între el și ceilalți eroi în lobby abia după ce e introdus pe serverele live.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte