Ubisoft® a anuntat ca Six Invitational 2018, evenimentul principal al Tom Clancy Rainbow Six® pe scena esports, a atins cifre fara precedent. Six Invitational a sarbatorit aniversarea lansarii Tom Clancy’s Rainbow Six Siege si a adus impreuna fani, jucatori pro, dezvoltatori si streamers in Montreal, Canada – orasul natal al jocului.

Cu 321.000 de telespectatori, marea finala Six Invitational 2018 dintre PENTA Sports si Genius Evil a stabilit un nou record pentru esports Tom Clancy’s Rainbow Six, cifră cu 184% mai mare decat marea finala Six Invitational din Februarie 2017. In plus, intre 13 – 18 Februarie, au fost peste6,2 milioane de ore vizualizate pe toate canalele.

The Six Invitational 2018 a reunit cele mai bune saptesprezece echipe Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League, din intreaga lume, concurand pentru un fond de premiere fara precedent de 500.000 $.

Acest al doilea an al Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League a fost anul PENTA Sports, echipa europeana a castigat doua finale din tei in sezonul Pro League, si acest Six Invitational 2018. Pentru a castiga, echipa condusa de capitanul Fabian „Hällsten, a trebuit sa ii invinga pe campionii mondiali Evil Geniuses, care au fost sustinuti de multimea de acasa din America de Nord.

Intr-o finala de neuitat, cea mai buna dovada a potentialului esports a lui Tom Clancy’s Rainbow Six, a reusit sa castige cu 3-2 intr-un ultima confruntare, incheiata in orele suplimentare, de Niclas ‘Pengu’ Mouritzen intr-o situatie de 1v2.

Six Invitational 2018 a gazduit confruntari suplimentare și originale, inclusiv un Showmatch cu o selectie de jucatori brazilieni care se confrunta cu uL Gaming din China, un teritoriu reprezentat pentru prima data intr-un eveniment de esports al Tom Clancy’s Rainbow Six.

Toate confruntarile Six Invitational 2018 pot fi vizualizate pe VOD de pe canalele dedicate: https://www.twitch.tv/rainbow6

Acum ca al doilea an al Rainbow Six Pro League sa terminat, este timpul sa incepem un al treilea an. Anul 2018-2019 va incepe cu Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League Season 7, un sezon de tranzitie de trei luni, care va deschide calea pentru noul format al Pro League, care a fost anuntat in ianuarie. Mergand inainte, fiecare an va fi acum compus din doua sezoane lungi de sase luni. Un format incepand cu sezonul 8 din Iunie 2018. Puteti gasi mai multe detalii despre noul format Pro League aici.

Urmatorul Major va veni in curand. Inainte de ediția din 2019 a Six Invitational, Six Major Paris va strange cele mai bune 16 echipe de Tom Clancy’s Rainbow Six din intreaga lume, in Paris, Franta, in luna August.

Pro League Sezon 8 va fi prima prezentare din gama de anunturi semnificative facute in cadrul Six Invitational 2018 de saptamana trecuta. Modul Pick & Ban, disponibil in jocuri personalizate PvP pentru toti jucatorii, va permite fiecărei echipe sa impiedice oponentii sa aleaga doi Operatori pentru intregul meci. Echipa atacatorului va avea interzis sa aleaga acesti doi Operatori pentru meci, adaugand mai mult entuziasm si imprevizibilitate in joc. Structura meciului va fi actualizata; pentru fiecare harta, echipa aparatorului va juca toate cele 5 runde ca aparator inainte de a trece la atac pentru inca 5 runde, in functie de punctaj.

Pentru mai multe informatii despre Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League vizitati http://www.rainbow6.com/esports, si https://twitter.com/R6ProLeague.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte