Slime Rancher Review
Poveste7
Sunet8.5
Grafică6.5
Gameplay9
7.8Scor
Reader Rating: (5 Votes)
7.6

Slime Rancher este un joc dezvoltat și distribuit de Monomi Park. Versiunea 1.0 a jocului s-a lansat pe data de 1 august 2017, el aflându-se în early access încă din ianuarie 2016. Eu am petrecut câteva ore bune în el și am reușit să îi fac o părere.

Poveste

Slime Rancher este povestea lui Beatrix LeBeau, o fată curajoasă și tânără care s-a decis să își trăiască viața la mii de ani lumină de Pământ, într-un loc numit „Far, Far Range”. Acolo ea încearcă să își dezvolte o fermă de slimes. Pentru a face bani și a se extinde ea trebuie să îngrijească slime-urile și să le vândă plorturile.

Gameplay

Fiecare zi reprezintă o nouă provocare pentru jucător în timp ce va încerca să își strângă o avere din afacerea lui cu slime-uri. Chiar dacă fiecare persoană are libertatea de a-și face programul, în mod normal o zi din viața de fermier spațial ar arăta cam așa :

Te trezești și mergi să uzi grădinile, pentru slime-urile care sunt vegetariene, după trebui să mergi să strângi găini și cocoși pentru slime-urile carnivore. Când ai strâns destule fructe, legume și găini trebuie să mergi sa îți hrănești animăluțele din cuștile lor care se numesc corrals, nu trebuie să le lași fără mâncare pentru o perioadă prea lungă, dacă sunt foarte înfometate atunci vor deveni foarte agitate și vor începe să sară și pot ieși foarte ușor din cuști. După ce ai terminat treburile din fermă, poți începe să explorezi harta care este destul de mare. Pe drum ai șanse foarte mari să te întâlnești cu noi tipuri de slime-uri, pe care le poți lua și duce la tine în fermă, pe lângă astea poți găsi și noi tipuri de legume, fructe și găini pe care de asemenea le poți duce la tine la fermă și să începi să le cultivi.

Când începe să se întunece poți începe să te întorci spre casă, unde ar trebui să le dai cina slime-urilor și să încerci să le găsești un loc obiectelor noi pe care le-ai adus din călătorie.

Caracteristici

  • Aspiră și trage cu lucruri folosindu-te de arma ta, gameplayul se bazează pe 2 acțiuni simple
  • Ai grijă de eco-sistemul în care îți pui slime-urile, trebuie să ți cont de necesitățile și emoțiile lor
  • personalizează-ți  ferma cum vrei cu grădini, corrals, slime-uri și slios
  • Crește fructe/legume și găini chiar în curtea ta, departe de sălbăticie
  • Folosește-te de știința slime pentru a combina și a crea noi specii de slim-uri
  • Îmbrățișează libertatea de a alege ce vrei să faci pentru prima oară, ce slime-uri să îngrijești și cum să îți folosești venitul.

Grafică și sunet

Grafica nu este impresionantă, dar nu am de ce să mă plâng. Culorile sunt foarte deschise și vesele și chiar fac ca jocul să arate mult mai bine. O mică problemă pe care am găsit-o este legată de FPS-ul care scade foarte mult cânt ești înconjurat de mai multe slime-uri.

Muzica este calmă, liniștitoare și chiar se potrivește cu acest tip de joc.

Concluzia

Slime Rancher este un joc numai bun dacă te-ai săturat de toate jocurile competitive. Este un concept original care merită susținut, chiar dacă mai are unele probleme, sunt sigur că dezvoltatorul se va ocupa de ele în timp util. Eu am fost captivat și am petrecut destul de multe ore încercând să strâng cât mai mulți bani. Consider că jocul își merită prețul de $19.99 de pe Steam.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte