Enermax Squa RGB

Slime-San Review
GAMEPLAY7
GRAFICĂ ȘI SUNET6.5
RAPORT CALITATE-PREȚ7
6.8Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Fabraz împreună cu Headup Games au lansat pe 7 aprilie, 2017 jocul indie de aventură Slime-San.

Întâi de toate să facem cunoștintă cu caracterul din Slime-San care este o mâzgă verde cu care vă veți distra pe tot parcusul jocului.

Slime-San își vedea de treaba lui până atunci când un vierme uriaș a apărut și l-a înghițit! În burta adâncă a viermelui, Slime-San trebuie să se confrunte cu o decizie grea: să fie digerat de către peretele acidului din stomac… sau să străbată drumul prin vierme până la gura lui.

Slime-San este al patrulea joc major dezvoltat de Fabraz. Cele trei titluri anterioare fiind Planet Diver, Cannon Crasha și Wild Wild Pixel. O poveste nătângă, cu un caracter puțin neplăcut și cu gameplay-ul care creează dependență rapid.  Acesta oferă peste 15 de ore de conținut single player care este adaptat pentru „iubitorii de viteză”.

Gameplay

După căteva ore de joc alături de mâzga verde am rămas impresionat de calitatea jocului fiind una bună care te atrage să joci Slime-San.

După cum spuneam și mai sus tot ce trebuie să faci în joc este să scapi din burta viermelui. Jocul vine alături de peste 100 de niveluri palpitante unele ușoare dar și unele grele, care îți pune spirirul de gamer în mișcare.

În toată această peripeție în burta viermelui vei fi nevoit să fugi, să sari, să te târăști, și să te ferești, pentru că nu ești singur în burta monstrului vei întălni dușmani pe tot parcursul jocului care este simbolizat cu roșu.

Dar ai grijă nu e timp de zăpovit trebuie să evadezi cât de repede posibil, dușmanul principal în Slime-San este timpul, după ce timpul nivelului respectiv trece un perete cu o substanță roșie o să te omoare instant și vei fi nevoit să repeți nivelul până când o să îl termini în timp.

Un bonus pentru fiecare nivel sunt merele verzi, verde apare în Slime-San ca un prieten de nădejde, pe lângă punctul în care trebuie să ajungi  pentru a termina nivelul trebuie să mergi undeva pe hartă să aduni mărul, fiecare nivel are 4 hărți cu 4 mere verzi.

Grafică și Sunet

La capitolul de grafică ne aduce aminte de jocurile retro în care pixelii sunt ca la ei acasă, culorile sunt destul de șterse care te aduc chiar în mijlocul acțiunii, neavând nimic special.

Soundtrack-ul oficial al jocului Slime-San îl puteți găsi pe steam ca DLC la prețul de doar 7.99 euro. Artiști, cum ar fi Richard Gould, Adhesive Wombat, Mischa Perella, FantomenK, aceștia fiind doar începutul listei, au lansat, pentru soundtrack-ul jocului Slime-San, melodii cum ar fi Woodwinds – Adhesive Wombat, Slimy Success – FantomenK, Mighty Mama (Ear)Worm – Richard Gould, etc.

Efectele sonore sunt acceptabile, nu devin deranjante și le poți păstra alături de soundtrack-ul oficial pentru un gameplay cât mai frumos.

Raport calitate-preț

Jocul îl puteți cumpăra de pe Steam la prețul de doar 11.99 euro. Pentru un pasionat al jocurilor indie de aventură putem spune că este un preț echitabil, Slime-San oferă acțiunea pe care ne-am dori să o vedem în toate jocurile indie de genul.

În concluzie jocul Slime-San a avut un debut bun cu un gameplay lung și de calitate care nu o să te plictisească, ba chiar, dacă ai un comportament mai agitat,aprins, fi sigur că vei da rage peste rage.

 

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte