Enermax Starryfort SF30

Smite - Review
Gameplay9
Grafica8
8.5Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Daca sunteti familiarizati cu jocurile gen Dota sau League Of Legends, atunci Smite vi se va parea usor si veti da un penta in primele 3 meciuri (in cazul meu).

Smite este un joc gratuit de tip MOBA, in care eroii sunt zei din mitologiile grecesti, germane, egipteptene s.a.m.d, fiecare cu povestea si caracteristicile lui. Ca in orice MOBA, exista cateva tipuri de caractere mari si tari:

Assasin – Tipul de erou care iti da 2 hituri in 0.1 secunde si te omoara. Acestia folosesc mecanica „DPS” (Damage Per Second), cu o mare viteza de atac si daune mari pe lovitura.

Guardian – Tipul de erou care are 3000 HP si 200 armura si care trebuie sa fie atacat de toata echipa ca sa fie omorat. Acesta are urmatoarele: multa viata, multa armura si rezistenta la magie, damage mic.

Hunter – Tipul de erou la care care ajungi cu un sfert de HP. Este caracterizat prin raza mare de atac, damage si viteza de atac mare, dar putina viata si armura.

Mage – Tipul de erou care iti da pe un skill jumatate de viata. Acesta are multa „magical power”, deci pe ultimata iti poate da 800-900 HP, dar putina viata si armura, la fel ca Hunter-ul

Warrior – Tipul de erou care are ceva viata, ceva armura dar si un damage decent. Acesta este o combinatie intre Assasin si Guardian, cate putin din fiecare.

smite logo

In acest joc exista 4 skill-uri, dintre care 3 mai putin puternice si un cooldown mic si o ultimata care are un damage foarte consistent, dar un cooldown imens (aprox. 60 de secunde la majoritatea eroilor), si o „pasiva” care nu consuma mana sau alte resurse si are deseori rol utilitar care te ajuta permanent.

In fiecare meci exista un sistem de level-ing care duce maxim la 20. La fiecare nivel vie primi Putere Magica, Viteza de Miscare, Viteza de Atac etc. si iti ofera posibilitatea de a upgrada unul din primele 3 skill-uri la orice level, iar ultimata la un anumit level. Totusi avem si un sistem de level complet. Practic toata experienta ta de cand joci. Nivelul maxim este 30.

Itemele sunt un alt element important. Acestea iti asigura bonusuri diferite, in functie de ce tip de erou joci si de ce cumperi. Exista iteme mai ieftine care dau mai putine beneficii. Acestea se evolueaza in iteme mai scumpe, dar cu o putere mai mare.

smite 1

Exista mai multe moduri de joc: Conquest, Arena,  Arena Escort, Assault, Joust, Siege, Match of the Day, Domination. Fiecare este diferit in felul lui, dar toate au acelasi obiectiv: distuge titan-ul advers sau acumuleaza mai multe puncte decat adversarii.

Legat de grafica, este una nu foarte dezvoltata, dar destul de buna. Eroii sunt destul de bine randati, au detalii bine puse la punct, iar mapele au concepte luate din mitologiile vechi.

In concluzie, se urmeaza acelasi principiu ca in League Of Legends: Du-te, farmeaza 50 de minioni, faci un kill, mergi baza si… o iei de la capat pana termini meciul… sau te termina ei pe tine.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte