Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

Hi-Rez Studios aduce Smite pe PlayStation 4, conform unui anunț făcut de dezvoltator. MOBA-ul third-person de acțiune va fi gratuit, la fel ca și echivalentele sale de pe Xbox One și PC.

Smite a intrat în closed alpha pentru PS4 de ieri, 19 februarie. De asemenea, va intra în closed beta începând cu luna martie, spuse Hi-Rez Studios pe PlayStation Blog. Deținătorii de PS4 pot alege să se înscrie pe website-ul Smite pentru șansa de participa în beta.

Smite

Versiunea jocului de pe PS4 îți va pune la dispoziție cinci zei gratis cu care te vei putea juca, având și alte personaje gratis prin rotație. Hi-Rez vor pune la vânzare „Founder’s Pack” în valoare de 29.99$ atunci când beta-ul va începe. Pachetul va include acces la „toți zeii din prezent și din viitor ai jocului”, 400 de diamante și un skin pentru personajul Ares. Hi-Rez plănuiește să lanseze o pereche de skin-uri exclusive pentru versiunea de PS4 pentru jucătorii care își conectează conturile de pe PC cu cele de pe PS4, cât și pentru cei care au abonamente PlayStation Plus.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii legate de versiunea pentru PlayStation 4, le puteți găsi chiar aici.

Smite conține peste 70 de zei și creaturi mitologice care pot fi jucate din opt diferite panteonuri din lumea întreagă și a fost lansat în 2014 pe Windows PC, iar versiunea pentru Xbox One a apărut în august 2015.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte