Dezvoltatorul Sumo Digital, studioul din spatele marilor jocuri Sonic & All-Stars Racing: Transformed și LittleBigPlanet 3, a anunțat azi că platformerul Snake Pass va apărea pe Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One și PC pe 29 martie. Aruncă o privire la trailerul acestuia mai jos.

Snake Pass este un retro-inspired collectathon platformer în care jucătorii alunecă, se răsucesc și se cațără prin multitudinea de nivelele care devin mai grele progresiv și care sunt pline de obstacole și provocări.

Sumo au mai anunțat că la lansare, jocul va avea support pentru PS4 Pro cu îmbunătățiri vizuale semnificative. Posesorii de PS4 Pro se vor putea bucura de gameplay în rezoluție 4K.
Pentru jucătorii de pe Xbox One, Snake Pass va avea support pentru funcția Xbox Play Anywhere, prin care dacă cumperi o singură dată jocul îl vei putea juca pe Xbox One și Windows 10 fără costuri suplimentare, progresul gameplayului salvându-se pe ambele platforme.

Cât despre jucătorii care dețin Nintendo Switch, platformerul va putea fi jucat în modul TV, Handheld sau în modul Tabletop, oferind mai multă flexibilitate.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte