Asrock

Sumo Digital a lansat un patch pe toate platformele pentru platfromerul său, Snake Pass.

Pe Nintendo Switch, noul patch introduce curse contra timp și clasamente, permițându-le acum jucătorilor să se întreacă între ei ca să vadă cine este cel mai bun îmblânzitor de șerpi. Pe PC, a fost adăugat support pentru tastaturile din gama Razer Chroma, pe lângă o remediere de UI 4K pentru cei care se joacă la 2160p. Pe lângă cele menționate anterior, au mai fost făcute numeroase îmbunătățiri și remedieri la joc, dar printre cele mai importante se numără faptul că acum Sumo Digital l-au făcut pe Noodle să se poată prinde mai ușor cu capătul cozii, pentru a face viața jucătorilor mai ușoară.

Snake Pass este un platformer retro-inspired în care jucătorii alunecă, se răsucesc și se cațără prin multitudinea de nivelele care devin mai grele progresiv și care sunt pline de obstacole și provocări care te pun la încercare.

Când un intrus misterior amenință liniștea casei lor, depinde de Noodle, șarpele și Doodle, pasărea colibri să se lanseze într-o călătorie indrăzneață pentru a salva ziua. Controlând acest duo dinamic, trebuie să “gândești ca un șarpe” și să te târăști, să te cațări și să-ți croiești drumul prin 15 niveluri și 4 lumi captivante.

Snake Pass este acum disponibil pe PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC.

Pentru lista întreagă de îmbunătățiri aduse cu noul patch și alte noutăți, vizitează: http://www.snake-pass.com/

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte