Asrock

Seria Sniper Elite se întoarce anul acesta cu Sniper Elite 4, a anunțat ieri dezvoltatorul Rebellion. Jocul de pe Xbox One, PS4 și PC va continua „chiar de unde Sniper Elite 3 a rămas”. Continuarea este plasată în Al Doilea Război Mondial, la fel ca predecesorul său. Acțiunea are loc mai exact în Italia 1943.

Personajul cu care joci este Karl Fairburne, un „lunetist de elită”, care luptă împreună cu bărbații și femeile din Rezistența Italiei în bătălia lor contra fascismului și probabil contra lui Benito Mussolini.

„Dacă misiunea sa dă greși, nu va fi nicio Operațiune Overlord, nicio aterizare D-Day și nicio victorie pentru Europa”, a spus Rebellion într-un comunicat de presă.

Rebellion a confirmat că Sniper Elite 4 rulează la 1080p normal pe PS4 și pe Xbox One. De asemenea, studioul afirmă că aceasta este prima intrare din serie care este proiectată „fără constrângerile tehnologiei mai vechi”. Sniper Elite 3 a fost lansat pentru consolele generației precedente și celei curente, cât și pentru PC.

Hărțile jocului vor include locuri ca orașe de pe coasta mediterană, clădiri naziste „colosale”, păduri, și mânăstiri de pe munți inspirate din Monte Cristo. Rebellion a mai menționat că în anunț că unele din planșele din Sniper Elite 4 sunt cu mult mai mari comparativ cu cele din Sniper Elite 3.

Doar un singur screenshot a fost postat, unul ce prezenintă un oraș de pe coastă. Un trailer a fost de asemenea lansat și poate fi vizionat mai sus.

Sniper Elite 4

Rebellion a mai confirmat ieri că seria Sniper Elite a vândut peste 10 milioane de copii.

Lasa un comentariu
Asrock

2 Responses

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte