Sniper Elite 4, stealth shooterul lansat recent pe PlayStation 4, PC și Xbox One, se va alege cu primul DLC marți sub forma unei expansiuni premium și o adiție gratuită în modul multiplayer

DLC-ul premium, care în esență este o mini campanie, îl plasează pe eroul Karl Fairburne într-o bază navală nazistă ce a fost bombardată intens(în imaginea de mai sus). Fairburne are de curățat și de localizat un colet misterios, care este necesar Proiectului Manhattan în dezvoltarea bombei atomice a Statelor Unite. Desigur, naziștii sunt înfrânți.

Modul multiplayer gratuit este Elimination, care găzduiește două echipe de până la 12 jucători. Uciderea unui inamic îl trimite pe tușă, iar dacă tu sau unul dintre coechipieri sunteți omorâți atunci un jucător din echipa inamică are dreptul să reintre în meci. Teoretic până și un singur jucător are șanse contra șase inamici, un glonț norocos putând să-i aducă întăriri în rundă.

Pe lângă toate acestea, Sniper Elite 4 va mai aduce un pachet de arme premium numit „Night Fighter”, care include trei arme noi, camuflaj nocturn pentru opt arme și skinuri pentru personaje. Pachetul este acompaniat de „Night Woods”, o hartă multiplayer care e gratis. Rebellion a confirmat că toate hărțile care vor fi introduse în joc nu vor fi contra cost.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte