Asrock

Cu siguranță sunt mulți fani ai seriei Sniper Ghost Warrior printre cititorii noștri. Probabil mulți dintre voi știți că Sniper Ghost Warrior 3, produs și distribuit de CI Games, se va lansa pe 4 aprilie 2017, dar începând de azi, 3 februarie, se va deschide „open beta„-ul și oricine dorește îl va putea testa pentru o perioadă limitată.

SteamGames.ro a avut ocazia să-l testeze înainte de a se deschide Open Beta-ul oficial și vă arătăm un mic gameplay cu cele două misiuni din verianta beta a jocului. De asemenea, specificăm mai jos ce ne-a plăcut și ce nu, pentru a face o comparație pe viitor, cu versiunea finală a jocului, după lansare.

AȘA DA!
– Melodia din meniu (am stat 20 de minute până mi-am făcut curaj să dau play, melodia fiind foarte captivantă)
– Faptul că este un joc open-world, gen… există o hartă de unde-ți alegi misiuni și găsești diferite recompense sau questuri. Nu mai e ca până acum unde-ți dădea să faci misiune după misiune.
– Cele două misiuni mi s-au părut destul de complexe și cu o dificultate care te chinuie puțin.
– Inamicii nu te iartă, ba chiar sar toți pe tine
– Controalele sunt bune
– Există o bază (undeva într-o peșteră) de unde poți să îți cumperi arme, gadgeturi, echipament, sau poți să tragi un pui de somn.

AȘA NU!
– Grafica nu pare așa avansată pentru cerințele pe care le cere jocul.
– În timpul misiunii sau jocului dispare melodia din meniu 🙁
– La un moment dat am cumpărat alt tip de gloanțe pentru o armă și aveam și 20 de gloanțe normale. Când s-au terminat cele 20 de gloanțe normale nu a trecut automat pe celălalt tip de gloanțe și m-am chinuit să fac misiunea fără arma cu lunetă.
– Deși așa am reușit să închei a doua misiune, n-ar trebui să existe un asemenea exploit. După ce faci un quest al misiunii și se consideră checkpoint (trecând prin valuri de inamici și urmărindu-te toți), poți muri liniștit, te redă la checkpoint și inamicii nu te mai urmăresc. Așa am procedat eu… 100m garduri de la quest la quest, știind că mă așteaptă un checkpoint și nu mă mai urmăresc inamicii după ce mor.

Fără prea multe comentarii și discuții inutile, vă las să urmăriți gameplay-ul mai jos și veți observa și părerile „la cald”, din timpul jocului.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte