Enermax Starryfort SF30

CI Games, echipa aflată în spatele seriei de jocuri Sniper Ghost Warrior și Lords of the Fallen , este pregătit să ne prezinte cât de mortal poți fi Sniper Ghost Warrior 3 în noul trailer. Pune-ți centura pentru că te așteaptă o călătorie periculoasă.

Fiind acompaniat de o coloană sonoră dură, acest trailer arată în detaliu multele moduri prin care Jon North poate fi foarte eficient în uciderea țintelor de la distanță în Sniper Ghost Warrior 3. Împușcatul nu este singurul lui mod de eliminare a inamicilor; aici mai intră și înjunghiatul, explozii (desigur produse de butoaie roșii), genunchi în cap și carnagii cu vehicule. Dar, pe bune, gloanțele de calibru mare sunt cele care chiar își lasă urma pe capul unui tip rău. O urmă mare, adâncă și roșie.

Sniper Ghost Warrior 3 spune povestea frăției, credinței și a trădării în cea mai profundă experiență de lunetist de până acum. Intră în rolul unui lunetist american numit Jonathan North, care este trimis într-un teritoriu inamic din nordul Georgiei, pe lângă granițe rusești. Explorează hărți open-world întinse cu vreme schimbătoare și un ciclu de zi și noapte care chiar are un impact asupra deciziilor și a gameplayului. Personalizează-ți armele cu atașamente, accesoriile, vehiculele și drona. În final, folosește-te de cei trei piloni fundamentali: Lunetist, Fantomă și Luptător.

Sniper Ghost Warrior 3 se lansează pe PlayStation 4, Xbox One și Windows PC pe 25 aprilie, 2017.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte