Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Sociable Soccer este un joc care are la bază fotbalul și care vine de la cei care au dezvoltat și Sensible Soccer. Dezvoltatorul, Combo Breaker s-a folosit de feedback-ul primit de la comunitatea primului joc pentru a face varianta secundară. Distribuit de Tower Studios, varianta timpurie a jocului s-a lansat pe data de 20 octombrie 2017.

Dezvoltatorul a avut un mic citat în minte, când vine vorba de gameplay-ul general, ”Ușor de jucat, greu de stăpânit”, sincer să fiu jocul mi s-a părut destul de ușor de jucat, dar nu mi-a lăsat o impresie prea bună. Pentru început am fost destul de negativ impresionant de meniul care arată de parcă ar fi scos dintr-un joc pe telefon sau și mai rău dintr-un joc foarte vechi.

În ceea ce privește gameplay-ul general, jocul mi se pare foarte ciudat de controlat. După câteva ore încă aveam impresia că jocul nu prea înțelege ce vreau să fac, ceea ce vreau să spun este că de mule ori simțeam, că jocul prelua controlul echipei, în locul meu, iar alteori aveam impresia că jucătorii făceau cu totul alteca decât făceam eu pe controller. Ceea ce am observat și m-a deranjat destul de tare este modul în care se mișcă jucătorii. Totul pare că se mișcă foarte greu și pare că mișcăriilșe sunt foarte bruște și lipsite naturalețe, jucătorii nu au expresii faciale, iar în general grafica este detul de urâtă.

Jocul pe mine nu m-a lăsat mască, eu l-am privit ca fiind o cpoie a jocurilor deja cunosute cum ar fi Fifa sau Pes, dar este mult inferior din toate punctele de vedere. Jocul are o varietate de echipe din care poți alege, aici nu este nimic rău, până când vezi numele echipelor și logo-urile lor care încearcă să copieze cele ale echipelor reale, dar puțin modificate pentru a nu avea probleme. La acest capitol vei simți foarte tare că jocul nu este ceea ce vrea să fie.

Stilul grafic nu este unul foarte bine ales, toul pare scos de un joc de acum 15 ani. Culorile sunt foarte stridente și chiar nu am înțeles ideea din spatele alegerilor făcute de producător. Animațiile sunt foarte primitive. Sunetul lasă și el de dorit, muzica este foarte nepotrivită și devine chiar deranjantă. Împreună muzica și grafică formează o atmoferă care îți dă impresia că joci o copie ieftină a altui joc.

Concluzie

Sociable Soccer este un joc despre meciuri scurte de fotbal care nu m-a lăsat prea plăcut impresionat, pe lângă stilul grafic destul de slab și gameplay-ul învecgit, jocul nu stă prea bine nici la capitolul preț, pentru el va trebui să scoți undeva pe la 19,99$, ceea este mult prea mult pentru ceeea ce oferă el. Încă nu se știe dată exactă a lansării, dar sper ca până atunci să se remedieze cât de cât unele probleme.

 

 

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte