Asrock

Solstice Chronicles: MIA este un shooter ce te provoacă să lupți pentru supraviețuire împotriva valurilor de mutanți marțieni în timp ce folosești abilităților partenerului tău, drona, pentru a modifica drastic amenințările cu care te confrunți.

Acțiunea se petrece în anul 2280 DP (după Pământ) și vă aflați în spatele liniilor inamice, în mijlocul unei colonii infectate pe Marte. Vei controla un pușcaș marin ce încearcă să scape, făcând o echipă neobișnuită cu o dronă cu inteligență artificială a cărui abulități te va ajuta și va avea un impact semnificativ asupra dificultății jocului.

În plus, pentru a avea modifica și îmbunătăți armamentul și aptitudinile, jucătorul trebuie să folosească abilitățile dronei cu înțelepciune, să ia decizii de luptă-sau-zboară pentru a manipula nivelul de amenințare și riscul de echilibru și a primi o recompensă mai mare.

Această amenințare a nivelului mecanic oferă o serie de abilități utile precum și un impact asupra nivelului de dificultate al jocului. De exemplu, unele abilități pot produce pagube uriașe asupra inamicilor din jur dar crește marimea următorului val de mutanți, în timp ce altele pot reduce nivelul de amenințare pentru a vă oferi câteva momente prețioase pentru a scăpa de la moarte. Această mecanică este explicată în secțiunea „Decizii tactice” de mai jos.

Alegerile tale te vor conduce la libertate… sau la moarte?

Caracteristici

Luptă pentru a distruge valuri de mutanți de pe Marte.
Folosește abilitățile dronei, cântărind riscurile și recomensele deciziilor care pot schimba drastic amenințarea cu care te confrunți.
Hotărăște-te între a scormoni după provizii și upgrade-uri, sau a menține atacul, fiind probabil nepregătit pentru inamicii ce urmează să vină.
Decimează atacul mutanților cu arme îmbunătățite, inclusiv puști de vânătoare, lansatoare de rachete și multe altele, precum și arme speciale cum ar fi tun automat și aruncător de flăcări, care vor distruge totul în calea lor.
Dezvoltă propriul arbore pentru patru clase de aptitudini- Assault, Demolition, Hellfire, și Terminator pentru a deveni instrumentul final al distrugerii.

Multiplayer co-op local

Solstice Chronicles: MIA face parte din universul întunecat al „The Red Solstice”. De partea ta este Saffron, o dronă neobișnuită făcută de insurgenți și un companion puțin probabil pentru un pușcaș marin. Deși este controlată de inteligența artificială, ea are emoții și poate ceda sub stres. Tu trebuie să lucrezi cu această dronă pentru a supraivețui, pentru a-i cunoaște povestea în timp ce și tu ți-o descoperi pe a ta.

Nivelul de amenintare

În timp, acesta se ridică și determină câți monștri vor veni să te mănânce.
Depinde numai de tine cum manipulezi nivelul de amenințare. Anumite modificări pot fi în avantajul tău, iar cu altele vei risca. Jucătorii controlează dificultatea jocului în acest fel.
Nivelul de amenințare poate lucra atât în avantajul tău cât și în dezavantajul tău, uite câteva exemple:

Cum funcţionează asta?

SCOUT: Dacă nivelurile de aprovizionare și setările de dificultate sunt mici, poate doriți să utilizați SCOUT, care va trimite drone pentru a căuta provizii. Acest lucru va spori dificultatea generală a jocului.

BOMB: Dacă ești înconjurat de creaturi, folosind BOMB vei curăța tot locul și paralizează creaturile mai puternice. Nivelul global de dificultate va crește.

TAUNT: Dacă setarea la nivel de dificultate este ridicată iar proviziile sunt bine aprovizionate, sau dacă sunteți dispus să vă asumați un risc, drona va chema valuri de creaturi pentru a te ataca, iar fiecare val va reduce în mod continuu dificultatea generală a jocului.

BLOCK: Dacă ești înconjurat de creaturi și nivelul de dificultate este deja setat foarte mare, folosind BLOCK vei împinge inamicii înapoi spre perete și îi vei omorî. Dacă BLOCK se supraîncarcă, se va reduce nivelul global de dificultate în mod drastic și există posibilitatea de a apărea un inamic de tip „boss”.

Modul de joc se concentrează pe gestionarea dronei în timp ce te lupți cu valuri de inamici. Trebuie să găsești o cale pentru a supraviețui și a ajunge la sfârșitul nivelului în timp ce gesionezi dificultatea prin deciziile pe care le faci și abilitățile pe care le utilizezi.

În joc sunt regăsite multe dintre elementele care au făcut seria „The Red Solstice” așa amuzant: luptă intensă, monștrii oribili, medii încojurătoare înfiorătoare și scotocitul după provizii.

Copacul de aptitudini și îmbunătățire al armelor

Pe măsură ce joci, pușcașul marin va crește în nivel și vei putea să distribui puncte pentru clasa ta, dronă și pentru aptitudini pentru a deschide o gamă largă de opțiuni.

Construiește-ți stilul preferat de joc prin alegerea de abilități din patru clase diferite de caractere.

Assault: Utilizează forța brută a armelor grele și lupta de apropiere.
Demolition: Utilizează forța a tuturor tipurilor de competențe până la cel mai înalt grad.
Hellfire: Utilizează cele mai bune abilități pentru armură și AOE pentru a ucide totul.
Terminator: Utilizează abilitățile de control pentru mulțime pentru a găsi și a profita de slăbiciunile inamicilor.

De la pistoale la lansatoare de rachete, veți avea o mare varietate de arme la dispoziția dumneavoastră. Cu cât utilizați mai mult o armă, cu atât veți face puncte mai multe pentru a îmbunătăți acea armă.

Fiecare armă are un atribut „special” care poate fi deblocat pentru a oferi un bonus unic, în timp ce folosești acea armă. SMG, de exemplu, are capacitatea de a reduce încetinirea, astfel încât aceasta este o armă care s-ar putea lua în considerare pentru a lucra în tandem cu alte abilități.

Moduri de joc

Poveste

Ramificarea eveimentelor din „Operation Black Dawn” în „The Red Solstice”, jucătorii vor prelua rolul unui pușcaș marin trimis pentru a salva un membru din Corporația Elysium. După ce misiunea merge înainte, tu esti șăsat în spatele liniilor inamice cu Saffron, o dronă insurgentă, ca singurul tău aliat. Vei ajunge să știi mai multe despre povestea lui Saffron și despre tine pe măsură ce te bați în 18 niveluri și patru bătălii legendare cu șefi.

Supraviețuire

Cât de mult vei forța pentru a recompense mai mari? Acțiunea se petrece în timpul evenimentelor din modul de poveste, dar acum jucați ca un alt grup de pușcași marini și trebuie să supraviețuiți până ajunge EVAC. Dacă rămâi să stai sau să pleci e alegerea ta. Pleacă și îți păstrezi toate abilitățile și echipamentele pe care le-ai achiziționat. Stai și pierzi tot dacă nu reușești să omori următorul val de inamici.

Multiplayer

Solstice Chronicles: MIA va cuprinde un co-op local pentru ambele moduri de joc, Poveste și Supraviețuire.

Cu toate că oferirea unei experiențe complete single-player este principala noastră prioritate din acest moment, avem deja gândit modul de multiplayer. Deci, scopul nostru este de a extinde această funcție în viitor, fie printr-un DLC fie printr-un joc separat doar cu modul de supraviețuire.

Mai jos puteți să urmăriți un gameplay făcut de site-ul nostru.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte