SOMBRERO Spaghetti Western Mayhem Review
Gameplay6
Grafică6.5
Sunet5
5.8Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

sombrero 1

Sombrero: Spaghetti Western Mayhem este un joc produs de PixelMetal și distribuit de Alliance Digital Media.

PixelMetal a fost fondat în anul 2012 de către Nick Robalik, un dezvoltator și grafician independent de jocuri din New York. Scopul lui este de a face jocuri distractive pentru oameni din toate mediile și vârstele. Cariera sa profesională se întinde pe mai bine de 15 ani în domeniul creativității și al artei în industria de publicitate și marketing, inclusiv proiecte pentru Audi, Coca-Cola, Google, M&M și Samsung.

sombrero 2

Către toți răufăcătorii, rătăcitorii și cowboy-i, SOMBRERO te cheamă pentru un joc rapid cu haos occidental pentru 2-4 jucători. Alege un personaj, încărcă-ți arma și întră într-o furtună cu grindină non-stop de gloanțe și TNT, în timp ce ești în cursa pentru pradă și-ți ataci prietenii cu arme autentice și … ei te atacă la rândul lor.

Caracteristici
Joc local sau online cu minim 2 jucători și maximum 4 jucători
Foarte multe bonusuri în timp ce joci
Arme foarte diverse, de la tunuri, la bumeranguri, bombe și multe altele
Mediul încojurător se schimbă pe parcurs
Ceilalți jucători nu sunt singurul pericol
Multe caractere din vestul sălbatic, multe altele se lansează în curând

sombrero 2

Sombrero este un multiplayer competitiv cu un ritm vioi, occidental, gata să-și croiască drumul în preferințele tale. Are ca scop direct pe cineva care se joacă cu prietenii și se distrează împreună. Se poate juca local sau online, împotriva altor jucători. Cu peste 12 personaje unice, SOMBRERO oferă o gamă largă de opțiuni pentru toate tipurile de jucători. Alege personajul tău preferat și dovedește-ți cunoștințele împotriva adversarilor. Așteptați-vă ca în curând, mai multe personaje să se alăture distribuției pentru că povestea nu s-a terminat. Mai multe tipuri de joc: adună cea mai mare recompensă, apără-ți steagul, colecționează idoli de aur care lovesc cu cranii în flăcări. Vă puteți personaliza un anumit stil pentru a rezista mai multe runde. În prezent sunt multe locații de joc. Puteți concura pe locații exotice, fiecare cu propriile pericole.

sombrero 3

Gameplay
Jocul ne creează confuzii încă de când trebuie să apăsăm primele taste, fiind puțin ciudat alese, jocul fiind optimizat mai mult pentru controlere. Apoi, prima problemă dacă sunteți un singur jucător este că nu vă puteți juca dacă nu aveți un partener (cu care să vă jucați pe același pc) sau nu e niciun server online. Cu greu am reușit să mă alătur în câteva moduri de joc. De fiecare dată am jucat împotriva unui singur om, nu ne-am strans mai mult de doi pe același server. La modul de joc unde trebuia să adunăm săculeți de bani iar la finalul meciului cel cu suma cea mai mare, câștiga. Cel împotriva căruia am jucat era foarte experimentat și n-am avut nicio șansă, în acest timp noi putând și să ne împușcăm reciproc, el având ceva arme upgradate cu rachete inteligente care veneau direct la mine. M-am simțit mic. La fel s-a întâmplat și la un alt mod de joc, atunci când a trebuit să colecționez idoli de aur și să-i păstrez pentru o perioadă cât mai mare. N-am reușit! Inamicul meu avea grijă să mă omoare și se deplasa foarte ușor pe hartă, având unele sărituri mai mari decât ale mele. Faptul că e greu să găsești un meci pentru a juca iar acel jucător nou e carne de tun pentru cei care joacă activ, mi se pare un dezavantaj foarte mare. Un alt lucru care mi-a lipsit a fost un sistem de recompense, sau n-am ajuns eu să-l cunosc din cauza dezavantajului pe care-l aveam. Nu am găsit o recompensă după meci. Alt lucru pe care nu l-am găsit deși am butonat tot meniul și toate ramurile lui (ce altceva poți face când nu găsești niciun server?), nu am găsit locul unde se pot personaliza caracterele. Per total jocul mi-a dat impresia că nu am nicio putere și am fost acolo pe post de BOT doar ca acel adversar al meu să poată intra pe server.

sombrero 4

Grafică
SOMBRERO are o grafică drăguță, încă din meniu putem observa culori primitoare și specifice genului. Caracterele sunt diverse și frumos „desenate”. De la diverse versiuni de cowboy, felii de cașcaval, scafandri sau scheleți (de tip „sugar skull”), toate sunt interesante și o bună alegere pentru jucători. Alt domeniu unde s-a lucrat mult la grafică au fost hărțile pe care se desfășoară acțiunea. Acestea sunt detaliate, conținând uneori și butoaie de TNT care pot exploda.

sombrero 5

Sunet
Poate cel mai enervant lucru pe care l-am întâlnit la acest joc a fost muzica din meniu, alături de ea am petrecut cel mai mult timp și nici măcar n-am dat jocul pe mute. Am lăsat sunetul să-mi inducă o stare pe care o trăiesc toți jucătorii. În schimb, muzica și efectele sonore din timpul jocului (în rarele momente când reușiți să jucați) este potrivită atmosferei și sună realistic.

Concluzie
Per total, jocului îi lipsesc foarte mult jucătorii, e un coșmar faptul că se poate juca doar multiplayer, iar dacă lângă tine nu e nimeni, sunt slabe șanse să poți juca. Poate ar trebui cumva echilibrați jucătorii, experiența fiind cea care să facă diferența. După părerea mea nu merită acei 14.99 euro ceruți Steam. Voi ce spuneți? Cum vi se pare jocul?

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte