La evenimentul PlayStation Experience, Sony a anunțat o noua ofertă de abonare la PlayStation Now. Începând cu 8 decembrie, veți avea posibilitatea de a cumpăra un abonament „cât-te-poți-juca” de 12 luni la serviciul de streaming pentru doar 100$.

Într-una din postările de pe blogul PlayStation, Sony menționează că asta reprezintă economisiri de peste 55% comparativ cu dacă ai fi reînnoit abonamentul obișnuit în fiecare lună. Membrii actuali ai PlayStation Now pot cumpăra pachetul nou pentru a-și extinde abonamentele de 1 sau 3 luni în intervalul noului an.

Sony spune că este o ofertă pe termen limitat, totuși nu au menționat când s-ar putea încheia. Începând cu 8 decembrie, veți putea să le luați de aici.

2975413-psnow

Există mai mult de 250 de jocuri disponibile în colecția PlayStation Now. Înainte de asta, mai multe titluri BioShock și Bordelands au fost adăugate; noi jocuri sunt aduse în fiecare lună.

PlayStation Now este oferit pe mai multe sisteme, înclusiv PS4, PS3, PS Vita și PS TV, la fel și pe o varietate de televizoare Sony sau Samsung.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte