Ubisoft® și South Park Digital Studios au anunțat că South Park™: The Fractured But Whole™ va fi disponibil pe Nintendo Switch incepând cu data de 24 aprilie. Creat, scris și regizat de Trey Parker și Matt Stone, și dezvoltat de Ubisoft San Francisco, South Park: The Fractured But Whole este o aventură pe care jucătorii o pot experimenta acum oriunde, oricând pe consola Nintendo. South Park: The Fractured But Whole™ are rating PEGI 18.

În plus față de jocul de bază, primele două piese de conținut adițional, „Danger Deck” și „From Dusk Till Casa Bonita”, vor fi disponibile pentru cumpărare fie separat, fie ca parte a season pass. Cea de-a treia piesă de conținut add-on, „Bring the Crunch”, va veni și pe Nintendo Switch în momentul lansării din această vară.

În The Fractured But Whole, criminalitatea este în creștere în South Park, iar străzile nu au fost niciodată mai periculoase. Pe măsură ce soarele apune în orașul liniștit din Colorado, teroarea și haosul sunt dezlănțuite, pe măsură ce partea nevăzută a orașului prinde viață. Orașul are nevoie de noi eroi pentru a fi salvat. Eric Cartman folosește această ocazie de a salva orașul și de a crea cea mai bună franciză super-eroică, propriul Coon și prietenii, cu el însuși ca lider.

În Danger Deck, jucătorii vor fi teleportați în locații care nu au fost niciodată văzute în South Park, pentru a se confrunta cu inamicii personalizati de Freedom Pals. Aceste întâlniri din ce în ce mai dificile vor încerca și vor împinge limitele oricărui super-erou.

În From Dusk Till Casa Bonita, sora lui Mysterion are probleme cu Vamp Kids din South Park, care au coborât în restaurantul preferat al lui Cartman, Casa Bonita. Jucătorii vor trebui să lupte împotriva întunericului cu întuneric și să îmbrățișeze noua clasă Netherborn, care oferă patru noi puteri oculte. Intră în luptă alături de un nou prieten, Henrietta Goth.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte