Enermax Squa RGB

UBISOFT® ŞI SOUTH PARK DIGITAL STUDIOS LANSEAZĂ SOUTH PARK™: THE FRACTURED BUT WHOLE™ ÎN DATA DE 17 OCTOMBRIE 2017

 TOATE PRECOMENZILE SOUTH PARK: THE FRACTURED BUT WHOLE PRIMESC GRATUIT SOUTH PARK: THE STICK OF TRUTH

 

Ubisoft® și South Park Digital Studios au anunțat că South Park™: The Fractured But Whole™ va fi disponibil pe 17 octombrie 2017. De la creatorii South Park, Trey Parker și Matt Stone, și dezvoltat de Ubisoft San Francisco, The Fractured But Whole este o continuare a titlului lansat în anul 2014, şi câştigător a numeroase premii, South Park™: The Stick of Truth™ și va fi lansat pe Xbox One, PlayStation®4 și PC.

Numărul infracţiunilor este în creștere în South Park, iar străzile nu au fost niciodată mai periculoase. Odată cu asfinţitul soarelui în orașul liniștit Colorado, haosul se dezlănţuie şi produce teroare, iar latura nevăzută a oraşului iese la iveală. Oraşul are nevoie de apariţia unor noi eroi! Eric Cartman se folosește de ocazia de a salva orașul pentru a crea cea mai bună franciză super-eroică, propriul Coon & Friends cu el însuși ca lider, The Coon.

Fiecare super-erou are o origine, iar Coon & Friends nu fac excepţie de la regulă. Continuând în rolul de New Kid, jucătorii își vor descoperi trecutul, își vor alcătui costumele unice și își vor folosi puterile bazate pe vânturi din mai multe clase de eroi pentru a-și crea propriul erou original. Un sistem de luptă complet nou oferă ocazii unice de a stăpâni spațiul și timpul pe câmpul de bătălie, iar un sistem de looting și crafting îmbunătățit oferă jucătorilor libertatea de a-și construi propriul echipament pentru a-i ajuta în luptă.

South Park: The Fractured But Whole va fi disponibil în patru ediții: Standard, Gold, Steelbook Gold și Collector’s. Oricine cumpără South Park: The Fractured But Whole va primi South Park: The Stick of Truth gratuit. * Dacă faceti precomandă la parteneri selectați, puteți începe să jucați The Stick of Truth imediat.

Toate precomenzile vor primi, de asemenea, un asistent exclusiv în joc, Towelie: Your Gaming Bud. Străzile din South Park nu sunt la fel de sigure ca în trecut, și chiar și cel mai experimentat veteran South Park va avea nevoie de ajutor. Towelie: Your Gaming Bud vă oferă sfaturi utile şi hazlii și comentarii pentru jucători în locații cheie pe parcursul jocului.

Pentru mai multe informații despre South Park: The Fractured But Whole, vizitați: www.southparkgame.com

Pentru cele mai noi jocuri Ubisoft, vizitați ubiblog.com.

*Doar pentru achizițiile până la data de 31.01.2018.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte