Asrock

Ubisoft și South Park Digital Studios anunță lansarea noului South Park: Phone Destroyer pe App Store și Google Play. Acest joc gratuit a fost creat de studioul RedLynx al Ubisoft, în colaborare cu South Park Digital Studios și comibnă strategia în timp real cu cărți de joc rezultând în lupte explozive.

În South Park: Phone Destroyer, jucătorii intră în rolul lui New Kid și se face echipă cu personaje iconice din South Park ca să joace un joc cu cowboys, pirați, cyborgi și zei atotputernici. În aceste bătălii pline de acțiune și umorul caracteristic titlului, jucătorii alcătuiesc echipe puternice ca să devină maeștri ai cărților de joc pe care le adună.

Având peste 80 de cărți unice de colecționat, South Park: Phone Destroyer oferă o campanie single-player cu peste 60 de nivele și o poveste plină de dialoguri. Pe lângă acesta, mai există și un mod multiplayer PvP care pune la încercare abilitățile de strategi a jucătorilor. Jocul aduce o experiență RPG unică și va fi susținut de update-uri periodice și evenimente în el.

south

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte