Asrock

South Park The Fractured But Whole va oferi jucătorilor opțiunea de a avea un avatar feminin, o caracteristică nouă după South Park: The Stick of Truth, care te lăsa să joci doar drept un băiat.

Creatorii South Park, Trey Parker și Matt Stone, au dezvăluit în cadrul unui interviu cu Entertainment Weekly „În Stick of Truth am ajuns la jumătatea jocului și am imaginat pe plan narativ marele Girls’ Quest la jumătatea acestuia. Fetele erau o facțiune dintr-o lume de poveste. Iar apoi cineva a spus ceva de genul ‘Dar dacă dorești să fi o fată?’”, spuse Stone.

South Park: The Fractured But Whole

„Pe plan narativ, nu a funcționat. Am fi avut să rescriem întreg jocul. Așa că l-am lăsat la fel cum era. De această dată, evident că am dorit să adăugăm acel lucru.”

Și mai bine, jucând drept o fată va afecta felul în care anumite personaje reacționează asupra ta – așa cum te-ai aștepta să se întâmple într-un joc ca South Park.

„A fost o călătorie amuzantă, adăugând ceva ce noi credeam că va fi doar o caracteristică mișto. Ești o fată! Dar acum te vor trata în mod diferit.”

În continuare, Stone a adăugat că acesta joacă drept personaje feminine mai tot timpul, dacă îi este dată opțiunea de a o face. „Ne-am dat seama că toți o vor alege”, spuse Matt.

South Park The Fractured But Whole va fi pregătit pentru lansarea oficială pe 6 decembrie 2016 și va fi disponibil pe PlayStation 4, Xbox One și PC. Jocul vine cu o copie Stick of Truth gratuită, iar cei care precomandă noul titlu, vor primi Stick of Truth pe loc.
Aruncă o privire la noul trailer al jocului de la Ubisoft, apărut la E3 2016.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte