Enermax Squa RGB

Spintires, jocul de simulare offroad cu vehicule sovietice care a fost popular încă de la lansarea sa din 2014, s-a întors pe Steam un bug l-a forțat să iasă de pe platformă. Un update ce a rezolvat un bug care făcea jocul să se închidă este acum disponibil, conform postării dezvoltatorului Oovee Game Studios.

Spintires

Săptămâna aceasta, editorul a fost nevoit să scoată Spintires din vânzare din cauza plângerilor pe scară largă legate de o problemă ce prevenea jucătorii de a trece de primul ecran de încărcare al jocului. Oovee a confirmat că va da o declarație explicând cauzele bug-ului în viitorul apropiat.

„În următoarele câteva zile vom da o declarație detaliată și sinceră despre cauza problemei și despre cum plănuim să evităm repetarea acesteia pe viitor, cât și detalii despre următorul update la care lucrăm încă de la începutul anului 2016, pe care plănuim să îl testăm săptămâna următoare”, a spus dezvoltatorul în postare.

Editorul descoperit de unul singur problema de săptămâna asta – cât și acuzațile cum că bug-ul a fost cauzat chiar de către programatorul șef, Pavel Zagrebelnyj.

„Suntem în totalitate conștienți despre recentele speculații din presă despre sabotajul jocului Spintires de dezvoltatorul șef Pavel”, a scris studioul într-o postare pe forumul relațiilor cu clienții.

„Dorim să ne exprimăm neplăcerea față de această speculație prin a respinge aceste acuzații, cât și toate celelalte din ultima vreme”.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte