Square Enix a anunțat lista de jocuri cu care se va prezenta la PAX East 2016 ce va avea loc în Boston în perioada 22 – 24 aprilie:

Hitman este al șaselea joc din serie și este punctul culminant al unei călătorii începută de Io-Interactive acum mai mult de 17 ani. El se bazează pe succesul comercial al jocurilor precedente din serie, cum ar fi Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Blood Money și Hitman: Absolution. Poți citi review-ul creat de Snow pentru ultimul Hitman apărut, aici.

Hitman GO: VR Edition este un joc de strategie turn-based unde vei străbate strategic spații fixe pe o grilă, pentru a evita dușmanii, pentru a te infiltra în locații bine păzite și pentru a elimina ținta, toate acestea într-o liniște totală.

Hitman: Sniper ‘Death Valley Challenge Mode’ este un joc competitiv  pentru iOS și Android cu numeroase misiuni pline de oportunități creative pentru a manipula paznici, mediul înconjurător, și pentru a finaliza obiective.

Final Fantasy XIV: Heavensward

Just Cause 3 ‘Sky Fortress’ DLC

Kingdom Hearts: Unchained χ este primul joc din serie ce va veni pentru dispozitive iOS și Android care deschide o nouă poveste conectată la Kingdom Hearts III.

Platinum Demo – Final Fantasy XV este un demo, care vă oferă o privire asupra jocului final.

Sébastien Loeb Rally EVO este un realist joc de curse off-road, care are mai mult de 180 de mile de piste reproduse cu precizie, inclusiv exclusivul Pike Peak International Hill Climb, peste opt mitinguri diferite, cinci circuite rallycross și 64 de probe speciale.

I Am Setsuna este povestea lui Setsuna și povestea ei îndurerată, interpretată prin design de artă frumoasă.

MXGP 2 este evoluția titlului precedent MXGP

Star Ocean: Integrity and Faithlessness este un joc SF setat pentru a fii lansat la 28 iunie

Din lista de mai sus cele ce vor putea fi jucabile sunt: Star Ocean: Integrity and Faithlessness, I Am Setsuna și Hitman GO VR.

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte