Dezvoltatorul japonez Square Enix a anunțat data de lansare a finalului primului sezon din Hitman, care este mai exact 31 octombrie, iar acțiunea sa va avea loc în Hokkaido, Japonia. Misiunea în care Agentul 47 se va afla se numește „Sittus Inversus”.

„Locația din Hokkaido este plasată în zona unui spital și a unei stațiuni private GAMA”, a afirmat Square Enix într-un comunicat de presă. „Această clădire este o îmbinare a frumuseții Japoniei cu tehnologie de ultimă oră, având grădinile sale Zen, restaurantul cu sushi organic și primăvara caldă japoneză. Agentul 47 este însărcinat cu localizarea a două ținte în acest final de sezon”.

În teaser, îl poți urmări pe Agentul 47 în timp ce se infiltrează în ceva ce pare a fi un centru de cercetare medical, având o ținută neagră și o mască roșie de medic, ceea ce chiar îl face să-ți sară în ochi. Aruncă o privire la trailer mai jos.

IO Interactive a menționat în trecut că planul său era ca Hitman să primească trei sezoane pe PS4, Xbox One și Steam PC. Totuși într-un interviu recent, scriitorul șef Michael Vogt a spus că povestea „de-abia începe” când sezonul 1 ajunge la un sfârșit.

„Noi ne-am dorit un fir narativ cu adevârat ambițios, care se va întinde pe mai multe sezoane”, a explicat Vogt. „În jocurile anterioare, țintele erau de fiecare dată cele mai interesante personaje, dar i-ai ucide imediat și ai trece la următorul. Acum ne-am propus să dăm formă unui grup mai mare care va supraviețui pentru mult mai mult timp.”

Primul sezon complet din Hitman va primi o ediție materială în luna ianuarie. Se va afla la prețul de 60$ și va include fiecare update și întregul conținut care a fost adăugat în sezonul 1, având câteva bonusuri speciale în plus.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte