Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Star Wars Battlefront 2 este numele următorului joc Battlefront, a anunțat astăzi editorul Electronic Arts.

Executivii EA au discutat în public despre planurile unei eventuale continuări pentru EA DICE’s Star Wars Battlefront încă din ziua de dinaintea lansării oficiale a jocului în 2015. Cu toate acestea, asta este prima oară când a avut loc confirmarea continuării. E de menționat că această convenție a numelui urmează aceeași traiectorie cu cea a primelor două jocuri Star Wars: Battlefront din jurul anului 2000, care au fost dezvoltate de Pandemic Studios.

Electronic Arts va dezvălui primul trailer în timpul unei prezentări la evenimentul Star Wars Celebration 2017, care este programat la mijlocul lunii aprilie.

Prezentarea intitulată „The Galaxywide Premiere of Star Wars Battlefront II”, îi va avea prezenți pe membrii echipei de dezvoltare din trei studiouri Electronic Arts: DICE, Criterion și Motive. Este programată să înceapă în jurul orei 7:30 PM, pe 15 aprilie – va fi transmis live online.

Star Wars Battlefront 2 își are lansarea în toamna acestui an, cel mai probabil pe PlayStation 4, Windows PC și Xbox One. Poți vedea mai jos logoul noului titlu.

wars

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte