Enermax Starryfort SF30

Ca urmare a zvonurilor de la începutul anului din partea Electronic Arts cum că sunt în plină dezvoltare continuări ale Star Wars Battlefront, compania a confirmat o parte dintre aceste zvonuri și a făcut publice niște detalii inițiale despre acestea.

EA CFO Blake Jorgensen a spus în timpul unei conferințe că Battlefront 2 va avea „lumi mai mari și mai bune”. Acesta a adăugat că se va folosi „conținut din noile filme”, totuși nu a specificat vreunul. Primul Battlefront s-a prezentat cu conținut doar din trilogia Star Wars originală.

Wars Battlefront

Faptul că EA lucrează la o continuare pentru Star Wars Battlefront nu este o surpriză mare. Primul titlu a vândut peste 14 milioane ce copii, un număr care a depășit așteptările inițiale ale companiei.

De asemenea în timpul conferinței, Jorgensen a afirmat că EA plănuiește să lansaze câte un joc Star Wars în fiecare an, timp de 3-4 ani. Următorul titlu Battlefront va apărea „în următorul an”, spuse el. Încă nu este clar dacă se referea la anul calendaristic 2017 sau la următorul an fiscal al EA.

În plus, Jorgensen a menționat că jocul de acțiune Star Wars de la studioul Dead Space, Visceral Games, va veni la anul, dar din nou, nu este cunoscut dacă e calendaristic sau fiscal. Pe deasupra, Blake a spus că Respawn Entertainmeent, dezvoltatorul Titanfall, a anunțat recent noul său joc Star Wars de acțiune și aventură third-person, dar nu a oferit detalii despre data lansării acestuia.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte