Star Wars Battlefront 2 se va lansa pe 17 noiembrie, dar inainte de aceasta va exista un beta multiplayer public, pe care EA a anuntat-o astazi, incepand cu 6 octombrie sau 4 octombrie pentru oricine va pregati jocul.

Beta va include două scenarii separate: Un conflict clasic, favorit de fanii Star Wars, între troienii ai clonei Republicii și droizii separatiști de luptă de pe planeta Naboo în noul mod Galactic Assault și o aruncare în adâncime între snubfighterii buni și răi, Noul Starfighter Assault. Clipurile ambelor moduri pot fi văzute în trailerul EA lansat luna trecută la E3, deși clipul Starfighter Assault de la capătul trailerului este aproape o afacere „blink-and-you-miss-it”; EA a spus că mai multe informații despre mod vor fi dezvăluite în luna august la Gamescom.

Nu s-au anunțat orele de început și de sfârșit specifice, însă beta-ul multiplayer este programat să ruleze „până pe 9 octombrie”. Împreună cu două zile de acces timpuriu la beta, preorder-ul vă va oferi și un Star Card de epocă Lightsaber Epic pentru Yoda, ultimele echipamente Jedi pentru Kylo Ren și Rey și multe altele.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte