Următorul DLC „Battle of Jakku” pentru jocul Star Wars Battlefront va beneficia de un nou mod (40 players mode), a anunțat EA astăzi. Jocul va avea forțele rebele care vor trebui să captureze check-pointurile în ruta lor pentru a pune stăpânire pe baza Imperială de la suprafața planetei, în timp ce Imperiul trebuie să își apere cetatea.

Jocul începe atunci când forțele Rebele sunt nevoite să localizeze și să captureze unul din cele 3 puncte de control aflate pe harta într-un timp limita specific. Făcând asta se vor debloca mai multe puncte de control și se va adăuga mai mult timp pe ceas. În cele din urmă, Rebelii trebuie să avanseze spre baza Imperială, să o asalteze și să o captureze. Airspeeders și AT-ST, vor fi vehiculele proemintente pentru acest mod, vitezomanii pentru ofensivă iar mergătorii pentru defensivă.

Spre deosebire de alte hărți pe care Rebelii le găseau frustrante în timpul deschiderii beta, rezultatul pentru Turning Point nu este „niciodată sigur”, după cum spun cei de la EA. Oferă, de asemenea, o varietate mai amplă de considerente tactice pentru luare în calcul față de alte hărți deoarece punctele de control capturate de Rebeli nu pot fi recucerite de Imperiu, chiar dacă aceștia reușesc să-i împingă înapoi.

Teaserul pe care l-am văzut luna asta arată DLC-ul ca un dezastru haotic, ceea ce este exact ce EA vrea să și facă. „Vrem să facem o bătălie în care toată acțiunea se petrece în jurul tău din toate direcțiile”, spune DICE concept artistul Anton Grandeert care explică: „Debris cade din cer, spunând povestea bătăliilor de sus. La suprafața planetei puteți vedea trupe terestre, precum și X-wings, toate participând la luptă.”

Battle of Jakku va fi disponibil pentru toți cei care au dat precomandă jocului pe data de 1 decembrie, în timp ce ceilalți vor trebui să mai aștepte o săptămână pentru a-l juca. În ambele situații va fi gratuit.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte