Asrock

Luptă ca unul dintre cei mai memorabili eroi sau răufăcători ai galaxiei – Darh Vader si Boba Fett. Interacționează cu unele dintre cele mai îndrăgite personaje din trilogia originală. Poți deveni eroul sau răufăcătorul luptei.

Ieri, Sony a anunțat prețurile pentru PlayStation VR la GDC. Mult așteptatul set cu cască pentru realitate virtuală este la un preț atractiv de 399 $. La panoul PlayStation VR în timpul evenimentului, Sony a anunțat de asemenea că Star Wars: Battlefront VR va fi eliberat în mod exclusiv pentru PlayStation VR.

Star Wars: Battlefront VR va fi una dintre principalele jocuri AAA, care vor fi implementate inițial în platforma VR. Sony a încheiat un parteneriat cu DICE și Lucasfilm pentru a dezvolta versiunea VR a jocului.

Star Wars

CEO-ul de la Sony, Andrew House, a spus: „Vom avea mai multe știri despre acest lucru în lunile următoare.Pentru cei care întreabă dacă VR vor vedea jocurile AAA și titluri, cred că răspunsul este da, ” în așa fel acesta și-a încheiat prezentarea la eveniment.  PlayStation VR este cea mai ieftină consolă VR de ultimă generație până în prezent, în comparație cu Oculus Rift, care are un preț de 599 $ și HTC Vive la prețul de 799 $. PlayStation VR este programat pentru a fi lansat în luna octombrie a acestui an.

 

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte