Blizzard Entertainment va relansa originalele StarCraft și StarCraft: Brood War sub forma unui remake high definition denumit StarCraft: Remastered, a anunțat președintele Blizzard, Mike Morhaime, în timpul evenimentului „I <3 StarCraft” de azi din Seul.

StarCraft: Remastered va oferi clasica campanie de strategie în timp real a jocului original și modul multiplayer actualizat pentru rezoluție 4K. Versiunea remasterizată va mai include „originala coloană sonoră și dialogul, reînregistrate și retușate”, cât și informații suplimentare noi între misiuni.

Cât despre aspectul vizual al noii versiuni, Blizzard susține că jucătorii „vor putea face zoom out dintr-un Battlecruiser pentru a vedea câmpul de luptă, ori să dea zoom in pentru a vedea venele de pe aripile unui Mutalisk”.

StarCraft este o pură distilare a ADN-ului Blizzard: povestea acestuia, balanța lui și toate detaliile minuscule reprezintă determinarea noastră constantă pentru entertainment epic”, a afirmat Morhaime într-un comunicat de presă.

„Odată cu lansarea StarCraft: Remastered, modernizăm aspectul vizual al primului joc, sonorul și experiența online ca să ne asigurăm că jucătorii se vor bucura de creația noastră în următorii 20 de ani și mai departe.”

Prin lista de îmbunătățiri se numără și matchmaking avansat, conectivitate completă la rețeaua de gaming Blizzard pentru update-uri și alte caracteristici sociale; salvare în cloud pentru progresul campaniei, hărți customizate, replays și pentru setări de taste, pe lângă supportul pentru 13 limbi.

StarCraft: Remastered vine pe Mac și Windows PC în vara anului acesta. Aruncă o privire la câteva dintre screenshoturile prezentate mai jos.

Originalul StarCraft a fost lansat pe PC în 1998 și a fost urmat de o expansiune, Brood War, mai târziu în timpul aceluiași an. Blizzard a eliberat o continuare în 2010: StarCraft 2: Wings of Liberty.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte