Enermax Squa RGB

Marea corporație chineză Tencent își actualizează platfroma sa de jocuri. Noul serviciu, intitulat „WeGame”, va avea support pentru utilizatori pe plan internațional și ar putea constitui primul adversar adevărat pentru Steam.

Știrea au apărut pe Twitter în timpul weekendului mulțumită analistului Daniel Ahmad. Conform traducerii oferite de el, una din imaginile de pe pagina Tencent indică că WeGame va avea support pentru utilizatori chinezi și cei de pe restul globului, totul în același site online. Asta nu trece drept ceva neînsemnat deoarece TGP are deja mai mulți utilizatori, în jur de 200 de milioane conform lui Ahmad – spre deosebire de Steam care la ultima numărătoare avea peste 125 de milioane.

O atracție nouă pentru utilizatorii din vest, combinată cu puterea masivă de cumpărare a consumatorilor asiatici de azi, ar putea face ca WeGame să fie o forță de temut.

tencent

Tencent are unii ași sub mânecă când vine vorba de dezvoltare și de distribuirea jocurilor. Compania deține Riot Games (League of Legends) și Supercell (Clash of Clans) întrutotul. Mai are și o parte din Glu Mobile, creatorii Kim Kardashian: Hollywood. Pe lângă acestea, mai deține și acțiuni la Epic Games și Activision Blizzard.

O analiză a pieței estimează că Tencent controlează 13 la sută din întreaga piață de jocuri la momentul acesta.

Există un contor care spune că platforma TGP a fost descărcată de peste 4,5 miliarde de ori, pe care îl găsiți aici. WeGame are trebui să devină disponibil în curând.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte