Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

Reducerile de toamnă în magazinul Steam din 2017 au început și vor fi valabile până marți, 28 noiembrie. Ele cuprind obișnuitele discount-uri cu procentaj mare la peste 5000 de titluri, incluzând câteva dintre cele mai mari francize ale gamingului pe PC.

Printre ofertele puse în prim-plan se numără Middle-earth: Shadow of War pentru 35,99€, fiind o reducere de 40%; Dark Souls 3 la 29,99€ cu o reducere de 60% și Elite: Dangerous la 11,24€, adică redus cu 50%.

Eticheta de preț tăiată în două și e 29,99€ pentru The Evil Within 2. Alte oferte evidențiate includ Star Trek: Bridge Crew, titlul multiplayer pentru realitate virtuală, care a fost redus cu 40%, fiind temporar 29,99€.

autumn

Din ofertele de toamnă fac parte și întregi francize: Bethesda Softworks oferă reduceri între 50 și 75 la sută pentru seria Fallout, prezentată de Fallout Classic Collection (include primele două jocuri de PC și Fallout Tactics: Brotherhood of Steel), Fallout: New Vegas Ultimate (jocul din 2010 și tot DLC-ul pentru acesta) și de Fallout 3: Game of the Year Edition. Fiecare joc costă 9,99€.

Pe lângă toate acestea, Steam Awards se întorc pentru al doilea an la rând. Valve caută nominalizări din partea jucătorilor pentru 13 premii intitulate foarte creativ, de la „Defies Description” la premiul „Even Better Than I Expected”. Nominalizările sunt și ele posibile până în 28 noiembrie.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte