Enermax Squa RGB

Valve vine cu o altă metodă în încercarea de a combate trișatul pe Steam, punând restricții pe copiile cadou a jocurilor care au fost interzise pe conturi, pentru a le preveni din întoarcerea la acele jocuri. Aceste limitări sunt prezentate pe pagina de support Steam, explicând cum se schimbă lucrurile când e vorba de dat jocuri drept cadou.

În contrast cu regulile anterioare, jucătorii nu vor mai putea depozita copii ale jocurilor echipate cu software anti-cheating. În schimb, dacă un utilizator dorește să joace un titlu, va trebui să o facă pe loc. Utilizatorii Steam pot trimite jocuri drept cadou jucătorilor cu VAC ban, ori nu vor mai putea cumpăra acel joc în particular drept cadou.

steam

Noile restricții au intrat în peisaj deoarece utilizatorii creează des conturi secundare cu scopul de a avea o cale de scăpare în cazul primirii unui VAC pe contul primar sau doar pentru a trișa folosind hackuri în jocuri populare, a explicat Valve.

„Atunci când un utilizator este prins trișând, contului său îi este interzis să se mai conecteze la servere multiplayer securizate”, a scris echipa support într-o postare legată de noile limitări cu privire la cadouri. „Asta creează un impuls pentru cei ce trișează să strângă copii cadou a jocurilor pe un anumit cont și apoi să le trimită pe alte conturi fără valoare, pe care pot continua trișatul. Drept răspuns la această problemă, Steam nu mai permite utilizatorilor să achiziționeze copii a jocurilor, la care le-a fost activat Game Ban sau VAC, din inventarul propriu.”

Aceste limitări sunt un pas înainte spre interzicerea trișatului și spre asigurarea că toate conturile cu ban rămân în acel fel, conform Valve. Unii utilizatori au venit cu critici asupra noilor reguli, totuși, cum o persoană care trimite unui prieten o copie a unui joc în care va trișa, fără știința celui care oferă darul, va fi privită de abilitatea de a mai trimite acel joc drept cadou vreodată.

Nu este o metodă perfectă de a opri problema trișatului pe Steam, spun fanii, dar este un început.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte