Asrock

Primăvara a sosit, ghioceii au înflorit, iar noi vă prezentăm următorul nostru concurs, unde vă oferim posibilitatea de a câștiga o multitudine de jocuri. Astăzi deschidem oficial sezonul de primăvară cu SPRING GIVEAWAY, oferindu-vă peste 150 de jocuri, cu valoare retail totală de peste 3000 euro.

Concursul începe pe data de 1 martie și se va încheia pe data de 16 aprilie la ora 20:00.

Spre deosebire de concursurile noastre precedente, mecanismul acestui concurs este puțin diferit. Jocurile finale sunt anunțate mai jos, iar câștigătorii vor fi extrași pe data de 16 aprilie, live pe streamul www.twitch.tv/jocurimoca de la ora 20:00, dar până atunci, în fiecare miercuri și duminică vom extrage câte 10 câștigători pe gleam, pentru jocuri oferite de partenerii noștri. În fiecare săptămână veți avea posibilitatea de a acumula înscrieri noi, șanse la promoția curentă, plus șanse la extragerea finală a marilor premii. Nu uitați deci să vizitați pagina de concurs zilnic, pentru a vă asigura șanse suplimentare.

Ca să nu ne lungim prea mult, vă anunțăm astăzi premiile finale, iar în fiecare miercuri și duminică vom anunța premiile săptămânale.

Premiile de mai jos sunt oferite în urma voturilor voastre exprimate pe grupul de Steam și pe stream, pe baza preferințelor voastre.

Locul 1: Call of Duty: Black Ops III

cod_blackops3_reveal

Call of Duty: Black Ops III are loc într-un viitor marcat de război în care își face apariția un nou tip de soldat, Black Ops și în care linia de demarcație dintre propria noastră umanitate și tehnologia militară de ultimă oră în materie de robotică este din ce în ce mai vagă.

Campania single-player este în mod special dezvoltată pentru co-op cu patru personaje și rejucabilitate. Jucătorii vor avea parte de momente unice, caracteristice seriei Call of Duty, ce au loc în locații exterioare imense care permit o multitudine de strategii. În plus, toți jucătorii își vor putea personaliza experiența de joc, de la arme și arsenal la abilități și costume, toate datorită sistemului de progresie existent care menține interesul viu pentru acest mod de joc.

Odată cu Black Ops III, Treyarch aduce în multiplayer o nouă modalitate de deplasare bazată pe mișcări ce pot fi înlănțuite într-un mod fluid, precum thrust jump, slide și wall run. Acestea permit jucătorilor să se deplaseze cu abilitate prin mediul înconjurător, având în același timp control complet asupra armei din dotare. Hărțile sunt special adaptate pentru această nouă modalitate de deplasare, dar permit în același timp jucătorilor să apeleze în paralel și la cea tradițională.

Niciun joc Treyarch nu ar putea fi complet fără Zombies, un joc în sine cu o poveste proprie, separată de tot ceea ce se află în celelalte moduri de joc. Black Ops III Zombies este cel mai ambițios mod Zombies de până acum, cu un sistem de progresie separat ce impulsionează rejucabilitatea, cea mai importantă caracteristică pe care jucătorii acestui mod o așteaptă și la care speră.

Locul 2: American Truck Simulator

Be-ready-for-American-Truck-Simulator-Multiplayer

Joacă-te cu legendarele camioane americane și livrează colete prin însorita Californie și nisipoasa Nevada. American Truck Simulator te poartă într-o călătorie prin locuri arhicunoscute și peisaje minunate din Statele Unite.

Mecanica jocului se bazează pe modelul de succes Euro Truck Simulator 2 plus noi caracteristici, SCS Software creând astfel o experiență de joc captivantă.

American Truck Simulator te pune în locul șoferului intrat pe piața locală de transport marfă, care trebuie să muncească pentru a avansa până a ajunge chiar la crearea uneia dintre cele mai mari companii de transport marfă din Statele Unite.

Locul 3: Rocket League

Rocket-League-logoart

Rocket League este un joc creat de Psyonix, combinând cursele de mașini cu fotbalul într-un mod surprinzător de plăcut.

În Rocket League controlezi o mașină pe care o vei folosi pentru a face mișcări aeriene, cu care vei da gol sau vei pasa. Aspectul de combat este foarte redus, îți poți distruge adversarul dacă intri în el cu foarte multă viteză în urma unui boost. Dar acesta va reînvia peste o perioadă scurtă de timp. Prin această metodă poți distruge defensiva adversarului destul de repede.

Mașinile sunt foarte ușor de controlat, jocul având o varietate de vehicule din care poți alege, de la furgonete la mașini sport.

Locul 4: Batman Arkham Knight

maxresdefault1

Ia parte la finalul seriei Batman Arkham în Batman Arkham Knight. În finalul exploziv al seriei Arkham, Batman se află față în față cu cea mai mare amenințare a orașului pe care a jurat să îl protejeze. Scarecrow revine pentru a completa lista de infractori, printre care se numără și Penguin, Two-Face și Harley Quinn, care vor să îl distrugă pe Cavalerul Negru pentru totdeauna.

Batman: Arkham Knight introduce versiunea unică a Batmobile-ului, concepută de Rocksteady, care poate fi condus pentru prima oară în cadrul francizei Arkham. Adăugarea acestui vehicul legendar, combinată cu gameplay-ul seriei Batman Arkham, le oferă gamerilor o experiență completă și supremă în timp ce vor explora străzile întregului oraș Gotham.

Fii Batman!

Locul 5: Mad Max

2925116-madmax

Intră în deșertul postapocaliptic al lui Mad Max, unde muniția este extrem de rară, iar cheia pentru supraviețuire este deținerea unei mașini. Intră în pielea personajului Mad Max și încearcă să rămâi în viață printre grupurile de bandiți sălbatici care rătăcesc prin deșertul dezolant.

Ca urmare a furtului mașinii sale (Interceptor), Max trebuie să se înțeleagă cu un mecanic ciudat, dar talentat, numit Chumbucket, pentru construirea unui super vehicul de luptă, pentru a scăpa din Wasteland.

Locul 6: Counter-Strike: Global Offensive

store_image_02

Counter-Strike: Global Offensive vine să dezvolte meciurile antrenante pe echipe ce au debutat în urmă cu 12 ani.

Având un arsenal ce include peste 45 de arme, numeroase hărți, noi moduri de joc, o grafică mai avansată și peste 165 de realizări ce pot fi obținute, CS:GO este un shooter tactic ce nu trebuie ratat.

Alătură-te prietenilor tăi online și arată tuturor că ești cel mai bun!

Locul 7: Mortal Kombat X

mortal-kombat-x-listing-thumb-us-30may14

Mortal Kombat X combină prezentarea cinematică cu gameplay-ul nou pentru a oferi cea mai brutală experiență de până acum, care îi va ține pe jucători conectați în permanență la competițiile online în care fiecare luptă contează pentru a deține supremația. Pentru prima dată, Mortal Kombat X le va permite jucătorilor să aleagă într-o serie de variații ale aceluiași luptător, care vor avea impact asupra strategiei și stilului de luptă. Jucătorii vor fi martorii unei povești originale care va include personaje legendare ca Scorpion și Sub-Zero, dar și alți luptători care vor fi de partea binelui sau a răului.

Locul 8: Euro Truck Simulator 2

fb_image

Euro Truck Simulator 2 oferă o experiență interesantă și unică în ceea ce privește jocurile de simulare a camioanelor. Fizica, grafica și gameplay-ul jocului sunt dezvoltate de experimentata echipă de la SCS Software – liderii în domeniul simulatoarelor de camioane.

Locul 9: Middle-earth: Shadow of Mordor

Middle-Earth-Shadow-of-Mordor-724x334-1

Ești Talion, un ranger la Porțile Negre, care veghează asupra Mordorului. Cât ai clipi, totul îți este luat – familia, prietenii, chiar și propria viață. Înviat de un spirit răzbunător, te angajezi într-o vendetă neobosită și îi cauți pe cei care te-au neîndreptățit. Luptă prin Mordor și descoperă adevărul despre spiritul care te constrânge, descoperă originea inelelor (Rings of Power), creează-ți legenda și, în final, luptă împotriva lui Sauron.

Caracteristici:

  • Dezlănțuie puterea spiritului – Valorifică puterea spiritului răzbunător pentru a crea combouri brutale în timp ce învățați și obțineți noi abilități și arme puternice.
  • Supune Mordorul voinței tale – Oprimă temerile individuale, punctele slabe și amintirile despre vrăjmașii tăi în timp ce demontați forțele lui Sauron.
  • O poveste epică despre răzbunare și eliberare – Deveniți cea mai de temut forță din Mordor într-o nouă cronică stabilită înainte de evenimentele din Stăpânul Inelelor.

Locul 10: Garry’s Mod

garry

Garry’s Mod este un joc sandbox fizic. În acest joc nu există obiective predefinite, misiuni sau dușmani. Tu nu trebuie să faci nimic. Tot ce trebuie să faci este să te distrezi, folosind diverse instrumente pe care jocul le oferă și vă lasă să vă bucurați de ele.

Puteți crea obiecte diferite, unice, puteți unii lucruri care nu au nici o legătura între ele, să creezi propria ambarcațiune, propria invenție, tot ce dorești, o mașină, o rachetă, o catapultă sau chiar un scaun pe rotile propulsat de rachete. Poți juca atât în modul offline sau să te alături miilor de jucători care joacă acest joc zilnic.

Dacă nu ești atât de bun la construcții nicio problemă. Poți să pui o grămadă din personajele Valve în posturi ciudate, precum cele din Portal, Team Fortress, Half-Life și mult mai multe.

Toate aceste jocuri vor putea fi câștigate în extragerea finală de pe data de 16 aprilie. Înscrieți-vă în concurs din timp și acumulați intrări suplimentare pentru a vă mări șansele de câștig.

SteamGames.Ro și JocuriMOCA SPRING GIVEAWAY

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB

7 Responses

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte