Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Vești bune pentru posesorii de console Switch: a apărut un o nouă pereche de căști care îți oferă opțiunea de a vorbi wireless și e totul mulțumită unei caracteristici de design inovativă de la SteelSeries.

Azi varietatea de caști pentru gaming renumite de la SteelSeries se extinde cu apariția lui Arctis 3 Bluetooth. Este cunoscut faptul că gama Arctis 3 este compatibilă cu jack-ul de căști din Switch, dar Arctis 3 Bluetooth îți dă acces la audio wireless bluetooth și sunet cablat direct din Switch simultan.

steelseries

Funcționează prin intermediul smartphone-ului. Tot ce ai de făcut e să-ți conectezi telefonul la bluetooth, iar apoi ești liber să vorbești prin aplicația Nintendo Switch Online sau Discord. Căștile Arctis 3 Bluetooth mai vin cu o conexiune prin cablată de 3.5 mm care îți permite să continui să asculți sunetul din joc în mod obișnuit, fără probleme de latență.

Desigur, Arctis 3 Bluetooth funcționează și cu Xbox One, PS4, PC, VR și telefoane mobile, dar este în special benefic utilizatorilor de Nintendo Switch care sunt limitați la categoria căștilor wireless. Pe lângă asta, arată destul de confortabile și sperăm că pe viitor vor apărea culori noi.

Fă-ți rost de propria pereche de căști Arctis 3 Bluetooth pentru 149,99$ chiar aici.

steelseries

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte