Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Ubisoft a anunțat zilele trecute că Steep Road To The Olympics va intra în open beta și acum a început! De azi până în 4 decembrie, versiunea open beta va di disponibilă tuturor utilizatorilor pe PlayStation 4 (vine cu îmbunătățiri pe PS4 Pro), Xbox One (vine desigur cu îmbunătățiri pe Xbox One X), Uplay și Steam PC.

În open beta sunt incluse trei provocări din Steep Road To The Olympics într-o anume parte a hărții Japonia. Jucătorii vor putea concura în două evenimente în harta cu Coreea de Sud, Downhill și Big Air, plus să treacă două provocări cu snowboardul și una cu wingsuit-ul în harta Japonia. De asemenea, jucătorii vor avea libertatea să mai exploreze un segment din hartă unică Japonia.

Jucătorul care termină pe primul loc în clasamentul cursei în josul dealului la încheierea perioadei de open beta, va avea șansa să câștige un bilet pentru Jocurile Olimpice de Iarnă în PyeongChang 2018 în Coreea de Sud.

Expansiunea Steep Road To The Olympics poate fi achiziționat la un preț de 29,99 euro pe Steam. Steep Winter Games Edition, conține jocul standard împreună cu expansiunea, se poate precomanda la 49,99 euro, iar Steep Winter Games Gold Edition include jocul standard, expansiunea și season pass-ul care oferă acces la trei DLC-uri deja lansate ce aduc sporturi noi și costă 69,99 euro.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte