Stories: The path of Destinies Review
Poveste8
Gameplay9
Grafică9
Sunet8.5
8.6Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Stories: The Path of Destinies este un RPG de acțiune, o carte de povești fermecată, fiecare poveste spusă de un narator, acordat la alegerile și acțiunile jucătorului, cu peste 20 de finaluri diferite. Jocul a fost lansat pe Steam pe data de 12 aprilie, acesta este produs și distribuit de Spearhead Games .

Poveste

Reynardo Fox este un derbedeu inteligent, dar el nu e la fel de deștept pe cât de mult crede el. El a început o revoltă împotriva lui unui împărat nebun. El ar trebui să-și salveze prietenul său cel mai vechi. Mânuie o bijuterie blestemată de un zeu mort; sau reînvie o armă pierdută de la începutul timpului? Mai rău, el este îndrăgostit de fiica adoptivă a împăratului, pe care a întâlnit-o în școală. Are zeci de moduri de a o da în bară; dar poate să găsească o cale de a câștiga războiul său?

Stories: The path of Destinies

În Povestiri, fiecare alegere pe care o ia Reynardo într-o narațiune unică. De la aventuri eroice la scene întunecate, povestea jocului este atât de diversă, dar tot rămâne un joc plin de acțiune. Deciziile fatidice ale lui Reynardo nu vor fi foarte ușor de luat și nu vor fi cele mai bune: Uneori, recuperarea unei arme pierdute la începutul timpului înseamnă a sacrifica viața unui vechi prieten. Dar, cu atât de multe opțiuni pentru a face asta, atât de multe potențiale destine cumplite, nu ar fi minunat să fie în măsură să se întoarcă în timp, să învețe din greșeli și de a găsi o cale adevărată?

Stories: The path of Destinies

Gameplay

Jucătorul este pus în pielea lui Reynardo, un fost pirat care este nevoit să se alăture rebelilor şi să lupte împotriva împăratului cel nebun. Pentru a putea câştiga o luptă tot ceea ce trebuie să faci, este să apeși încontinuu butonul de atac şi să te pregătești de contraatac atunci când apare un semn al exclamării deasupra unui inamic. Cu toate astea, te mai poți folosi de diferitele abilităţi ale lui Reynardo. Pe lângă săbiile disponibile, mai ai la dispoziție un cârlig pentru a distrage atenția inamicilor sau dacă vrei, pentru a le smulge scuturile din mâini. De asemenea, el are abilitatea de a provoca damage mai mare dacă jucătorul apasă butonul de atac la momentul potrivit, pe lângă faptul că poate încetini timpul. Pe lângă diversitatea atacurilor și a abilităților, poți prinde inamicii și să-i arunci în prăpastie, atunci când te plictisești.

Stories: The path of Destinies

Vei avea ocazia de a folosi una dintre cele patru săbii. Pentru a face rost de aceste săbii trebuie să colectezi diferite materiale, pentru fiecare sabie ai nevoie de materiale diferite  și în cantități diferite, toate aceste materiale le folosești pentru a îmbunătăți săbiile. Aceste săbii nu sunt unele obișnuite ele au abilități speciale diferite: una îți reface viața, una dă foc inamicilor, una îi îngheaţă, iar ultima îţi măreşte viteza de atac. Pentru a folosi abilitatea specială a fiecărei săbii, vei avea nevoie de energie, pe care o primești când omori inamicii sau când spargi cutii.

Stories: The path of Destinies

Grafică și sunet

Stories: The Hidden Path folosește ultimul și cel mai grozav Unreal Engine 4. Grafica este bună, totul este bine conturat și foarte colorat, animațiile arată foarte bine, la fel și efectele speciale. Efectele sonore sunt bune, dar nu înțeleg, de ce când dau să atac, deși dau în aer cu sabia, fără să mă bat cu cineva, sunetul scos de ea este unul de parcă s-ar lovi de altă sabie. Textul este interpretat foarte citeț și îmi plac accentele personajelor.

Stories: The path of Destinies

Concluzie

Stories: The path of Destinies este un grozav RPG de acțiune, cu o poveste bună, o grafică grozavă, și o coloană sonoră de excepție. Jocul poate fi comandat de pe Steam pentru 14,99$, sincer eu cred că își merită fiecare cent.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte