Enermax Starryfort SF30

Al șaselea episod din Minecraft: Story Mode, intitulat „A Portal to Mystery”, va fi disponibil începând cu data de 7 iunie, a anunțat Telltale Games recent.

Episodul apare săptămâna aceasta pe Android, iOS, PlayStation 3, PlayStation 4, PC, Xbox 360 și One. Telltale îl va mai aduce și pe Windows Store.

„A Portal to Mystery” este prima apariție din seria ce constă în 3 episoade adiționale de la Telltale Games, care se va extinde pe Story Mode cu aventurile ce continuă pentru eroii noștrii din Order of the Stone. Capitolul precedent, „Order Up!”, a fost lansat în martie; a făcut legătura între povestea despre Wither Storm din primele patru și celelalte trei episoade ale seriei.

Story Mode

Iată un rezumat al noului episod de la Telltale:

În episodul 6: „A Portal to Mystery”, continuându-și călătoria prin portal, Jesse și echipa se trezesc în o altă lume neobișnuită – una complet infestată de zombi. Având oportunitatea de a se adăposti într-un conac înfricoșător, vor fi aruncați într-un mister captivant împreună cu alți membrii faimoși ai comunității Minecraft.

Cinci YouTuberi de Minecraft diferiți se vor putea juca cu ei în următorul episod: Joseph Garrett drept Stampy Cat, Stacy Hinojosa drept Stacy Plays, Dan Middleton drept DanTDM Lizzie Dwyer ca LDShadowLady și Jordan Maron drept CaptainSparklez. Îi poți vedea discutând despre asta în videoul de mai jos.

„A Portal to Mystery” va fi vândut pe cont propriu la prețul de 4,99$. Acesta va mai fi disponibil și în Adventure Pass, care include cele trei episoade extra, pentru 14,99$.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte