Streamline Review
Gameplay7
Grafică6
Sunet6
6.3Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

streamline_screenshot_shipyard01
Streamline, produs și distribuit de Proletariat Inc, este un joc de tip third person care este conceput în jurul funcției de streaming live. Poți lua rolul celor care transmite live, cel care joacă alături de el sau un simplu spectator care schimbă total modul jocului.

Streamline a fost proiectat încă de la început pentru a fi perfect pentru streaming. Cei care transmit meciul pot face ușor echipă cu cei din comunitățile pe care le reprezintă, în timp ce privitorii pot paria pe jucători, pot schimba regulile jocului în timp real, pot concura în mini-jocuri, toate folosind Streamote.tv, disponibil pe desktop, telefon sau tabletă.

drydocks_boat_logo

În timp ce jocul a fost în „acces timpuriu”, Proletariat a dezvoltat mai multe moduri de joc pentru Streamline, fiecare oferind loc pentru maximum 16 jucători și chiar sute de mii de privitori. În primul mod, „eliminare”, jucătorii aleargă pe hartă, adună puncte și evită competiția. Vânătorul îi urmărește pe alergători și îi elimină din joc. Privitorii pot paria pe cel mai bun alergător pentru a câștiga și a avea șansa de a schimba regulile jocului în timp real și a juca mini-jocuri gen Bingo. Îi dă de furcă alergătorului tău prin schimbarea în lavă a podelei sau de a aduce jucători înapoi din morți sau prin a ajuta vânătorul prin limitarea mișcărilor alergătorilor sau prin a-i face să explodeze dacă aceștia se ating reciproc.

screenshot_streamline_hudshipyard01

Poveste
Amplasat în viitorul apropiat, Streamline pune împreună alergătorii versus vânătorii într-un nou sport sporit de realitate augmentată și abilități fizice. După ce jocurile care aveau ca domeniul sporturile au devenit foarte limitate și aveau sponsorizări exagerate, Liga Streamline Pro a fost formată. Profitând de împrejurimile dărăpănate, jucătorii din LSP aleargă, sar, zboară prin șantiere navale abandonate, curțile școlilor abandonate și zgârie-nori în timp ce este transmis live totul pentru privitori. Alergătorii vor să adune cât mai multe puncte, evitând vânătorii. În cazul în care sunt eliminați, aceștia devin fantome care rămân în joc și bântuie sau ajută alți jucători.

streamline_highrise01

Caracteristici
Construit de la zero pentru a fi primul joc dedicat și celor care transmit live, dar și jucătorilor și spectatorilor.
Experimentați entuziasmul împotriva a 16 jucători în fața unui public masiv.
Ca alergător sau vânător, puteți interacționa cu zeci de reguli alese sau cumpărate de privitori în timp real.
Câștigați zeci de bonusuri în fața publicului pentru jocul trăit la limită. Fă-o suficient de bine și numele tău va fi în luminile reflectoarelor.
Joacă pe cinci hărți unice, fiecare cu propriile strategii și capcane.
Personalizează-ți caracterul cu sute de accesorii într-un curcubeu de culori.
Ca spectator, puteți utiliza datele sincronizate dintre joc și privitori, fără întârzieri, totul petrecându-se în timp real.

streamline_overpassb

Gameplay
Poate cel mai dinamic joc din ultimul timp, Streamline promovează sportul sub forma unui tip de parkour, unde caracterul aleargă, se cațără, sare peste obstacole, toate astea cu scopul de a aduna cât mai multe puncte. E un joc ce nu se potrivește deloc oamenilor activi (după părerea mea), pentru că aceștia n-ar sta în casă, ci ar fi afară să se cațere pe toate acele clădiri. Încă de la începutul jocului sunteți obligați să îl conectați la un cont de Twitch, dacă nu aveți unul, nu puteți să jucați. După asocierea cu un cont de Twitch, vă puteți personaliza caracterul cu o varietate largă de accesorii și culori pentru acestea. Faptul că depinzi de jucătorii de pe transmisiunea live a ta sau a altcuiva, e un lucru pozitiv și imprevizibil, pentru că toate modurile de joc, puterile speciale sau obstacolele sunt alese de aceștia, având soarta jocului în mâinile lor. În lupta cu ceilalți jucători pentru a aduna cât mai multe puncte n-am putut să nu remarc animația caracterului meu și modul în care acesta aleargă. Acesta aleargă foarte feminin. Cert este că nu mă puteam aștepta la altceva de la un băiețel în colănței.

streamline_screenshot_charactercreation04

Grafică
La prima pornire, jocul nu a detectat rezoluția monitorului și a pornit pe ecran complet la o rezoluție mai mică și rata de aspect greșită, calitatea video setându-se la „high”. Căutând în setările video am putut găsi rezoluția potrivită. Am setat-o și am pornit primul joc. Aveam să rămân uimit de grafica jocului, și nu într-un mod pozitiv. Totul mi s-a părut foarte blurat, m-am uitat din nou în setări, poate am făcut ceva greșit. Am observat setarea de calitate și am setat cea mai înaltă treaptă – „ultra”. A mai îmbunătățit puțin calitatea video dar jocul în sine are acest tip de grafică, puțin blurată, lucru care m-a deranjat destul de mult. Caracterele sunt destul de colorate, un lucru bun pentru diversificarea jucătorilor, nefiind nevoiți toți să aibă același caracter.

streamline_highrise02

Sunet
Muzica din joc este foarte alertă potrivită genului. Efectele sonore de la diferitele acțiuni din joc, sună bine și nu pot contesta calitatea acestora.

În concluzie, jocul e conceput pentru cei care se joacă și transmit live, dar și pentru comunitățile acestora. Calitatea graficii nu este cea mai ridicată dar putem înțelege compromisurile făcute pentru funcția de transmisiune live. Mecanica jocului este una foarte dinamică și imprevizibilă. Iar faptul că jocul o să fie gratuit și va rămâne în colecția celor care-l activează, e un punct în plus de care trebuie să ținem cont!

Între 17 și 18 noiembrie, jocul o să fie GRATUIT pe Steam. Cei care adaugă jocul în colecție în această perioadă o să rămână cu el pentru totdeauna!

 

https://www.youtube.com/watch?v=pgPvQXGUAoY

Lasa un comentariu

2 Responses

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte