Asrock

Stygian: Reign of the Old Ones - Review
Poveste9
Gameplay8.5
Grafică8
PRO
  • Poveste
  • Personaje interesante
  • Gameplay
CONTRA
  • Timpul de încărcare
8.5Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Arkham este pierdut. Separat de restul lumii. Ziua Neagră a schimbat totul. Monștrii au crescut și se omoară cu o ferocitate ieșită din comun. Groaza este mult prea mare pentru mulți să suporte. Mințile lor devin viziuni întortocheate a ceea ce au fost cândva. Arkham este pierdut, dar tu nu ești. Nu încă. Urmând indicațiile Omului Dismal, poate poți aduce o lumină asupra acestui oraș pierdut.

De aici începe Stygian: Reign of the Old Ones. Un vis al Omului Dismal te pornește în aventura plină de groază. Permiteți-mi să vă spun acum, aceasta este o aventură care merită continuată. Povestea este intensă și plină de mister până la capăt, așa cum ar trebui să fie orice poveste scrisă de Howard Phillips Lovecraft. Doar cine este Omul Dismal? Ce este el? Cum se încadrează Mob și Cult în toate acestea?

În timp ce povestea este interesantă, personajele pe care le întâlnești te vor ține cuplat. De la un soldat readus din morți la un umanoid ciudat priceput în ocult, Stygian: Reign of the Old Ones are o varietate de personaje incredibil de interesante, fiecare având propria poveste și propriile probleme. Humanoidul, de exemplu, este un izolat al societății.

Desigur, există și personajul tău cu care vei juca. Creatorul de personaje este foarte aprofundat și oferă o varietate de moduri diferite de a juca jocul. Poți să îți alegi vârsta: tânărul primește un punct bonus în Atribute, Physique, Agility sau Senses, dar pierde două puncte de abilitate. Adultul este terenul de mijloc. Îți obții toată abilitatea și punctele de atribut. Bătrânul primește puncte de îndemânare bonus, dar pierzi un punct în atribute.

Am descoperit că toate abilitățile sunt destul de utile. Arme de foc, Arme albe, Oculte, Știință, Discurs, Psihologie și multe altele, toate servesc unui scop și puteți crea o varietate de personaje diferite. Personal, am optat pentru arme de foc. A funcționat bine pentru mine, dar este departe de singura versiune valabilă. Studiezi Ocultul și îmbrățișezi nebunia lumii? Investighezi orașul pentru a descoperi ce au pierdut alții? Studiezi medicina pentru a te menține în viață? Dacă nu vrei să creezi un personaj fără să știi în ce te bagi, jocul oferă mai multe personaje pre-construite, care să-ți permită să sari direct în acțiune.

Aptitudinile și atributele nu sunt singurul lucru care contează pentru personajul tău. De asemenea, trebuie să vă decideți credința, care va influența puternic personajul dvs. și modul în care se va desfășura jocul. Încercați să îi ajutați pe toți cei pe care îi întâlniți, pentru că trebuie să ne unim? Te concentrezi pe tine? Crezi că știința poate explica toate acestea de îndată? Alegerea dialogului care să se potrivească cu credințele tale îți crește sănătatea, iar în timp ce lupți se reduce sănătatea mentală.

Trebuie să supraviețuiești și nu este întotdeauna ușor. Trebuie să vă asigurați că mâncați și dormiți, precum și că nu veți fi mâncat, înjunghiat sau împușcat de multe ființe care vor să vă ucidă. Trebuie să te concentrezi pentru a găsi mâncare și țigări, noua formă de monedă din moment ce banii de hârtie au devenit inutili. Se pare că banii din hârtie nu vă ajută atunci când vă aflați într-un plan complet diferit al realității față de guvernul care a tipărit banii. De asemenea, poate doriți să fiți atenți la faptul că artefactele vă vor oferi un impuls suplimentar. Știți doar că acea putere vine întotdeauna cu un preț.

Acum, vă voi avertiza că începutul jocului este destinat experimentării. Stygian: Reign of the Old Ones nu explică prea mult modul de joc și este foarte ușor să faceți greșeli. Îmi place asta! Îmi place să învăț și să descopăr un joc pe cont propriu, fără a fi condus din punct în punct. Înțeleg, totuși, că poate fi un lucru rău pentru unii. 

Stygian: Reign of the Old Ones este un RPG fantastic. Povestea este interesantă, personajele sunt unice, explorările sunt variate, iar mecanicile jocului sunt foarte bine făcute. Există o varietate de moduri diferite de a juca acest joc și abia aștept să intru înapoi și să explorez câteva căi noi. Este un joc pe care îl recomand cu mare încredere.

Aveți disponibil și un video cu o mică parte din experiența mea de joc.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte