Subterrain Review
Poveste7
Gameplay9
Grafică8.5
Sunet7.5
8Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Subterrain este un joc survival, horror de tip Top-Down, ce a ieșit din Acces Timpuriu pe 21 ianuarie 2016, produs și distribuit de Pixellore, aceștia ne-au oferit șansa de a încerca jocul. Ambarcațiuni, cercetări, explorări și lupta împotriva mutanților în continuă evoluție, o lume deschisă vastă și niveluri generate aleator pentru a explora mai harta jocului toate aceste le găsiți în Subterrain.

Poveste

A fost nevoie de mulți ani de cercetare și altele, dar până în 2050, omenirea a colonizat în cele din urmă planeta Marte. Liderul efortului este un antreprenor pe nume Jeff Murray. În loc să trăiască pe suprafața planetei Marte, oamenii  și-au construit casele în subteran. Orașul și toate facilitățile sale de sprijin sunt îngropate adânc, în condiții de siguranță datorită climatului neospitalier de la suprafață.

Dr. West a migrat pe Marte, la invitația lui Jeff Murray. Dr. West a avut de lucru cu cercetările importante în care el a sperat să creeze un leac pentru boala numită Alzheimer, de care suferea soția lui. După un accident în laboratorul lui, West a fost blocat în închisoare pentru crimă. Într-o celulă rece, fără hrană sau apă.

Într-o zi, cu toate acestea, luminile se sting, el aude țipete și ușile celulelor ce se deschid. Iar lupta pentru supraviețuire începe.

Subterrain

Gameplay
Subterrain te pune în rolul lui Dr. West care este lăsat ca singurul supraviețuitor. Unde trebuie să supraviețuiești pentru a scăpa de colonia de pe Marte. Acest lucru nu este foarte ușor. Trebuie să ai grijă de propriul corp, ceea ce înseamnă ca ai nevoie de: mâncare, apă, somn, să te ferești de boală și chiar să mergi la toaletă, acestea sunt cheia pentru a supraviețui jocului. Și asta nu e tot. Dr. West nu este chiar singur, creaturi infectate ( o combinație de zombie cu extratereștrii) sunt ascunși în umbră și așteaptă momentul oportun pentru a te ucide.

Subterrain

 

În Subterrain poți ucide orice, chiar și oamenii care îi găsești foarte rar și au nevoie de ajutorul tău (tu ai puterea de a decide dacă îi lași în viață sau îi ucizi). Dezvoltatorii au pus accent pe faptul că ești o ființă umană cu nevoi umane. Trebuie să cauți produse alimentare și băuturi, care nu sunt contaminate. Va trebui să mai cauți toalete și paturi pentru a te calma. Pentru a crea arme și unelte, poți recicla deșeuri ce le găsești containere și cutii. Aceste elemente fac din Subterrain un joc foarte realist.

Subterrain

 

Grafică

Subterrain deși are o grafică 2D, aceasta este foarte bună cu detalii bine conturate, cadavrele sunt realiste și înspăimântătoare, urmele de sânge de pe podea arată în ce chinuri au murit acei oameni. Toate astea fac din Subterrain un joc horror reușit.

Subterrain

Sunet

Sunetele scoase de cei uciși și de mutanți, îți fac pielea de găină. Muzica se schimbă în situațiile de criză pentru un ritm mai alert. Nu sunt efecte sonore care să te zgârie la ureche, ceea ce înseamnă că au fost bine conturate.

Subterrain

Concluzie

Subterrain este un joc care pune accentul pe tot ce ține de supraviețuire, cu o grafică bună care nu te va dezamăgi. Poți cumpăra jocul de pe Steam la 14,99$, prețul este puțin cam mare, prețul potrivit ar fi fost de 10$, dar fiecare producător știe cât a investit în jocul lui.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte