Producătorul independent, Sumo Digital, studio-ul din spatele Sonic & All-Stars Racing: Transformed și LittleBigPlanet 3, astăzi anunță că Snake Pass este de astăzi și pe PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC, cu prețuri de 19.99$/19.99€/15.99£, Snake Pass este o platformă inspirat de un aer retro, unde jucătorul se târăște, se cațără și își croiește drumul prin lumi ce sunt pline de obstacole complicate și provocări diabolice.

„Aproape un an de la debutul de la EGX Rezzed, Snake Pass este disponibil acum pe console și PC”, a spus Seb Liese, creatorul Snake Pass. „Sper ca aventura lui Noodle și Doodle rezonează cu jucătorii- e un nou mod de a privi jocurile 3D, într-un mod foarte amuzant și schemă unică de control.”

Snake Pass este disponibil acum pe Nintendo Switch prin eShop, Xbox One prin Xbox Games Store, PlayStation 4 prin PlayStation Store și PC prin Steam sau Windows Store. Snake Pass suportă HDR pe PlayStation 4, PlayStation 4 Pro și Xbox One S, pentru jucătorii pe TV cu compatibilitate HDR.

Când un intrus misterior amenință liniștea casei lor, depinde de Noodle, șarpele și Doodle, pasărea colibri să se lanseze într-o călătorie indrăzneață pentru a salva ziua. Controlând acest duo dinamic, trebuie să „gândești ca un șarpe” și să te târăști, să te cațări și să-ți croiești drumul prin 15 niveluri și 4 lumi captivante. Snake Pass este un joc de tip platformer intuitiv și amuzant, dar va testa treptat abilitățile tale de șarpe!

Website oficial Snake Pass: www.snake-pass.com
Urmărește Snake Pass și Sumo Digital pe Twitter: @Snake_Pass & @SumoDigitalLtd
Snake Pass pe Facebook: www.facebook.com/SnakePassGame

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte