Super Fancy Pants Adventure Review
Gameplay8.2
Grafică & Sunet7.8
Raport calitate/preț3
Pro
  • Distractiv
  • Relaxant
Contra
  • Timp de joc foarte scurt
6.3Overall Score
Reader Rating: (1 Vote)
4.0

#superfancypants Super Fancy Pants Adventure e un nou joc indie de aventură apărut pe Steam și dezvoltat de către Borne Games.

GAMEPLAY

Super Fancy Pants Adventure este un joc destul de amuzant și foarte simplist. Joci cu un mic stickman cu pantaloni și trebuie să parcurgi nivele pline de obstacole alergând, sărind și luptându-te cu păienjeni și mici luptători ninja.

Singurul tău obiectiv este să avansezi și să treci de la un nivel la altul. Ceea ce face ca Super Fancy Pants Adventure să fie un titlu aparte, este felul în care te miști și sari. Platformele din nivel sunt create în așa fel încât să lase jucătorul să zburde la viteză mare prin acesta. Omulețul tău poate să își ia avânt și să sară distanțe lungi sau să alerge foarte rapid sau chiar să sară de pe un zid pe altul.

Trebuie să faci puzzle-uri de sărit în majoritatea timpului, ceea ce în general este destul de ușor. Omulețul se mișcă fluid și ai mult control asupra lui, chiar dacă se mișcă de parcă ar fi pe gheață. E foarte satisfăcător momentul în care reușești să treci de un stagiu al unui nivel fără să te oprești, făcând sărituri perfect sincronizate.

Pe lângă obstacolele obișnuite, mai întâlnești păianjeni, luptători ninja și alte creaturi pe care le dobori făcând combo-uri simple cu un creion uriaș și mai târziu un stilou. Aceștia nu reprezintă o provocare, ci sunt acolo pentru a te mai pune să faci și altceva decât doar să fugi și să sari.

În timpul în care nu zbori de la o platformă la alta, te poți opri să colectezi mici vârtejuri rotunde care îți reumplu bara de viață golită în urma căzăturilor în gol sau după lovituri încasate de la inamici.

Prin nivele sunt ascunse uși care duc spre stagii cu provocări. Acestea conțin câte un set de obstacole mai diferit și mai greu comparativ cu nivelele obișnuite. La capătul lor găsești întotdeauna lucruri ca pantaloni în alte culori, căciuli și alte cosmetice pentru omulețul tău din bețe.

Problema cu Super Fancy Pants Adventure este că jocul nu oferă destul conținut. Gameplayul este distractiv și captivant, dar sunt doar 56 de nivele cu parkour, care în total adună undeva între o oră jumătate și două ore. Sper că dezvoltatorul se va pune pe treabă să lanseze un set nou de nivele pentru că momentan sunt dezamăgit de lipsa de conținut.

GRAFICĂ ȘI SUNET

Super Fancy Pants Adventure este frumos colorat și fundalurile sunt simple, dar desenate atent de mână. Omulețul se mișcă fluid și mi-a plăcut ce stagiile cu provocări au fundaluri diferite față de restul jocului.
Muzica este bine aleasă pentru acest tip de joc și e amuzant să auzi acele sunete „boing” atunci când sari.

CONCLUZIE

Pe cât de mult aș vrea să o fac, nu pot recomanda Super Fancy Pants Adventure în stadiul curent din cauza lipsei de conținut. Jocul este foarte distractiv dar se poate termina în mai puțin de două ore și are o etichetă de preț de 10 euro, care desigur este nejustificată. Sugerez să așteptați o reducere în caz că vă gândiți să îl încercați.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte