Asrock

Super Galaxy Squadron EX Review
Gameplay6
Grafică6
Sunet6.5
6.2Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Super Galaxy Squadron EX este un shooter vertical cu un ritm alert. Produs de Synset și distribut de New Blood Interactive. Super Galaxy Squadron EX este o expansiune/ remasterizare/ a jocului Super Galaxy Squadron, și ia acțiunea frenetică a jocului original și accesibilitatea modernă pentru a ajunge la înălțimi mult mai mari.

Gameplay

2438, unsprezece ani de la primul război Ceti, Federația Unită Interstelară și o rasă extraterestră retrasă de la Tau Ceti sunt blocate într-un impas tensionat. Paisprezece dintre cei mai buni piloți din Federație au fost recrutați pentru a câștiga cel de-al doilea război care este inevitabil.

Super Galaxy Squadron EX

La început îți poți alege unul dintre cei 14 piloți, fiecare având nava lui și fiecare fiind bun la ceva, unii au mai multă putere, unii au mai multă armură,  unii au mai multă agilitate, iar alții sunt echilibrați, îmi place această diversitate deoarece îți poți alege nava, în funcție de stilul tău de joc.

Super Galaxy Squadron EX

Nivelele nu sunt prea speciale, tipic jocurilor de acest gen, la fiecare nivel te lupți cu niște nave mai mici pentru a ajunge la boss, te lupți și cu boss-ul, dacă îl bați treci mai departe, dacă nu, o iei de la capăt. În Super Galaxy Squadron EX nu ai vieți, adică te-a nimerit, ai pierdut o viață, așa cum sunt în cam toate jocurile de acest gen, în Super Galaxy Squadron EX ai o bară unde îți este arătată câtă viață mai ai, aceasta nu se regenerează decât dacă reușești să colectezi niște cutii care conțin viață.

Super Galaxy Squadron EX

Abilitățile și puterea le upgradezi colectând cutii care îți permit acest lucru. Îmi place că este menținută ideea să faci cel mai mare scor. Făcând combo automat faci mai multe puncte și încerci să te clasezi pe primele 3 locuri. Probabil cei născuți până în 2000 au mai prins în magazinele mari, aparatele care băgai o fisă și te jucai până pierdeai, exact pe acest principiu este jocul, APARAT PENTRU JOCURI, NU PĂCĂNELE.

Așa DA

Așa DA!

 

 

Așa NU!

Așa NU!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grafică

Super Galaxy Squadron EX are o grafică specifică jocurilor retro și asta îl face cu adevărat special în vremurile astea unde vezi doar jocuri HD și 4K, este viu colorat și cât timp m-am jucat nu am observat vreun bug.

Super Galaxy Squadron EX

Sunet

Și sunetele sunt clasice, unde împușcăturile fac ,,PIU-PIU”, muzica îți aduce aminte de vremurile copilăriei, ceea ce nu mai găsești la noile jocuri și de asta Super Galaxy Squadron EX este special.

Super Galaxy Squadron EX

Concluzie

În concluzie, Super Galaxy Squadron EX este un joc nou ce păstrează specificul jocurilor clasice și asta îl face special. Poți cumpăra jocul de pe Steam  la 9,99$, prețul este corect, nu am ce să reproșez.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte