Asrock

Super Mario, bucuria copilăriei, părăsește încet și sigur zona „unui joc pe televizor” și ajunge direct în mijlocul tehnologiei din prezent. Specialiștii de la ETH Zurich și Disney au realizat un sistem prin care Super Mario poate fi jucat la 360 de grade.

Super Mario

Aceștia au reușit să transforme consola astfel încât opt persoane să poată juca în același timp, iar totul a fost adus la viață grație unui proiector special. Folosindu-se de câteva „trucuri”, organizatorii au reușit să transfere imaginile la o calitate HD, iar jocul a rulat perfect, fără niciun fel de framerate deranjant.

Poate vă întrebați cum au putut juca opt persoane în același timp, iar explicația vine imediat. În același moment, doar un singur user putea să-l controleze pe SuperMario, în timp ce restul intrau pe parcurs, în funcție de nivelul atins.

Astfel, chiar dacă personajul înfrunta nonstop misiunile, în realitate numai un singur joystick funcționa, restul persoanelor așteptând până în momentul în care Mario pica în mâinile lor.

Puteți urmări mai jos cum se poate juca Super Mario la 360 de grade:

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte