Asrock

Nintendo Switch a dovedit că este căutat, se vinde la magazine și online foarte repede. În timp ce lipsa de retail este un lucru pe care Nintendo este foarte versat în aceste zile, rapoartele recente indică faptul că această companie intenționează să remedieze această problemă de deficit pe parcursul anului 2017, în special spre sezonul de sărbători, deoarece producția pe consola continuă să crească. Aceleasi surse indica faptul ca o parte din motivul creșterii consolelor este pentru a sprijini lansarea viitoare a Super Mario Odyssey, care se așteaptă să crească în continuare vânzările consolei deja populare.

Aceleasi rapoarte care subliniaza cresterea productiei de pe Nintendo Switch au reusit sa spuna si faptul ca jocul foarte așteptat, Super Mario Odyssey, se va lansa în noiembrie. După ce a fost dezvăluit acum cinci luni la Switch Presentation, Nintendo a fost încântată în ceea ce privește știrile despre titlu, anunțând oficial că jocul va fi lansat până la sfârșitul anului 2017. Mulți așteptând ca titlul de bază să sosească în timpul celui de-al patrulea trimestru, O lansare din noiembrie are multe sensuri.

Având în vedere că este unul dintre cele câteva titluri de primăvară care au fost deja anunțate pentru Switch, Nintendo a confirmat că Super Mario Odyssey va fi la E3 2017, fiind probabil principalul obiectiv al prezentării sale, la fel ca și The Legend of Zelda: Breath of the Wild de anul trecut. În mod ciudat, în comunicatul de presă nu au fost menționate alte jocuri, ceea ce ar putea indica faptul că această companie are o serie de surprize pe care să le împărtășească.

Asa cum era de asteptat, Nintendo va gazdui propriul eveniment online din nou anul acesta la E3, incepand cu 13 iunie la ora 9 AM PT (12 PM PT). Nu se știe prea multe despre ce va discuta Nintendo, au apărut și alte zvonuri online, inclusiv un nou joc Pokemon, un joc de hack și slash, titlul Fire Emblem pentru Nintendo Switch și imagini pentru Mario și Raving Rabbids crossover RPG au apărut, de asemenea, online. În orice caz, ar trebui să existe ceva pentru fiecare în prezentarea Nintendo în acest an.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte