Primul joc Mario de la Nintendo pentru mobile, Super Mario Run, vine pe dispozitivele cu Android, fiind disponibil pe Google Play Store începând cu 23 martie, conform anunțului făcut de Nintendo ieri.

De asemenea, pe 23 martie va mai fi actualizată versiunea pentru telefoanele cu iOS la 2.0.0, după spusele Nintendo. Update-ul va adăuga noi personaje ce pot fi jucate în Super Mario Run, iar dacă jucătorii îndeplinesc una dintre provocările lui Bowser în versiunea gratuită, vor debloca lumea 1-4. În prezent, numai trei nivele sunt disponibile în versiunea gratis a jocului.

Versiunile de iPhone și iPad au fost lansate în decembrie 2016. O lună mai târziu, Nintendo a anunțat că o versiune pentru Android va fi publicată prin martie.

Super

Super Mario Run este un plattformer original construit cu gândul la dispozitivele cu touchscreen. Jocul oferă 24 de nivele în modul World Tour și diverse provocări în modul multiplayer Toad Rally. Jucătorii pot strânge diferite obiecte și să decoreze propriul lor Mushroom Kingdom cu modul Kingdom Builder. Jocul poate fi descărcat gratuit și necesită o singură achiziție în valoare de 9,99$ ca să îi fie deblocate toate caracteristicile.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte